Yandex Metrica

ChatGPT'ye rakip geliyor! Elon Musk ''Grok''isimli yapay zekayı hayata geçiriyor!

ChatGPT'ye rakip geliyor! Elon Musk ''Grok''isimli yapay zekayı hayata geçiriyor!

Elon Musk OpenAI ile mahkemelik olmasından sonra ChatGPT'ye takip bir yapay zeka uygulamasını kullanıma sunacağını duyurdu. 

Teknoloji

31.03.2024, 19:14

Space X, Tesla, Neuralink ve X gibi platformların sahibi olan dünyaca ünlü Amerikalı iş insanı Elon Musk, OpenAI ile mahkemelik olmasının ardından, ChatGPT'ye rakip ''Grok'' isimli yeni bir chatrobotu hayata geçireceğini duyurdu.

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

CHATGPT'YE RAKİP GELİYOR

Musk X hesabından yaptığı açıklamada, Grok sohbet butonunun kullanıma bu hafta içerisinde sunulacağını ve daha mizahi bir şekilde sohbet edeceği, Premium+ üyelere özel kullanım sunacaklarıını belirtti. 

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

CHATGPT İNSANSI ROBOT OLUYOR

Geçitiğimiz haftalarda ise OpenAI'nin Figure isimli yeni bir insansı robota dönüştürüleceğine ilişkin sosyal medyada video yayınlandı. Figure'nin piyasaya ne zaman sürüleceği bilinmezken, konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Teknoloji


Loading