Yandex Metrica

Sitede Ara

Beyne çip takma dönemi resmen başlıyor! Elon Musk metaverse ve Web 3.0'ı hafife aldı! Bombayı patlattı

Beyne çip takma dönemi resmen başlıyor! Elon Musk metaverse ve Web 3.0'ı hafife aldı! Bombayı patlattı

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, verdiği bir röportajda Metaverse, web 3.0 ve Neuralink gibi teknolojinin geleceği olacağı ifade edilen sistemlere dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Musk'ın ifadelerine göre Neuralink, gelecek birkaç yıl içerisinde metaverse ekosistemleri ile Web 3.0'ün tahtını devralacak.

Teknoloji

19.03.2024, 17:31

Yaptığı her açıklamayla gündeme bomba gibi düşmeyi başaran dünyanın en zengin iş insanı ve yılın kişisi Elon Musk, teknoloji gündemine dair birtakım değerlendirmelerde bulundu. Metaverse ve web 3.0 gibi ekosistemleri pek de kalıcı bulmadığını söyleyen Musk, kendi projesi Neuralink'in metaverse ve web 3.0'ü geçeceğini söyledi. Elon Musk, bu öngörünün uzun vadede mutlaka gerçekleşeceğini düşünüyor.

The Babylon Bee'ye verdiği röportajda konuşan Elon Musk, kimsenin günler boyunca bir gözlük takıp sanal bir dünyada yaşamak istemeyeceğini düşündüğünü belirtti. Musk'a göre sanal bir dünya için fiziksel yaşamdan soyutlanmak, pek de akıl karı bir iş değil. Bir de itirafta bulunan Musk, metaverse ve web 3.0 gibi zaten tam olarak anlamadığını, ileride belki anlayabileceğini ancak şu an için bu teknolojileri pazarlamadan ibaret gördüğünü söyledi.

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

METAVERSE GÖZLERİ MAHVETME GARANTİLİ

Musk'a göre metaverse denilen şey, gözleri mahvetme garantili, surata yerleştirilmiş bir televizyondan başka bir şey değil. "Bu gerçekten iyi bir şey mi?" diye soran Musk, özelleştirilmiş bir Neuralink çipinin ise bir insanı zaten sanal bir dünyaya sokabileceğini, bu yüzden de metaverse ve web 3.0 gibi şeylere ihtiyaç kalmayacağını belirtiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading