Yandex Metrica
Reklam Görseli

Apple İOS 17.4 güncellemesi geldi! İşte yeni özellikler ve düzeltilen hatalar...

Apple İOS 17.4 güncellemesi geldi! İşte yeni özellikler ve düzeltilen hatalar...

Beta 17.4 Apple güncellemesi artık tüm İOS işletim sistemlerine geldi. Apple'ye gelen yeni güncelleme ile birlikte artık, İOS'a birçok yeni özellik geldi. Ayrıca yeni gelen güncellemelerle birlikte birçok hatalarda düzeltildi. İşte yeni özellikler ve düzeltilen hatalar...

Teknoloji

15.04.2024, 09:06

İphone, İPod Touch, İPad, Apple Watch gibi Apple'ye ailt cihazlarda çalışan mobil sisteme yeni bir güncelleme geldi. Apple ürünlerine gelen 17.4 güncellemesiyle birlikte bazı hatalar düzeltildi ve yeni özellikler eklendi. 

Apple'ye gelen güncelleme ile birlikte kafa emojisi, anka kuşu, limon kırık zincir ve mantar emojisi eklendi. Apple cinsiyet belirtmeyen 4 adet aile emojisinin yanı sıra yürüyen, koşan, diz çöken gibi 18 farklı emoji çeşidi daha eklendi.

Podcastlere yönelik yapmış olduğu çalışmalar kapsamında ise Apple yeni güncellemesiyle birlikte İspanyolca, Fransızca, Almaca ve İngilizce dilleri için eş zamanlı takip edilebilecek yeni bir özellik yayınladıklarını duyurdu.

İOS 17.4 güncellemesi ile birlikte telefondaki 'bul' kısmında yer alan kişi resimlerinin görünmemesi sorunu düzeltildi.

Ayrıca çift SIM kartı kullananlar için ise telefon numaralarının birinciden ikinciye değiştirilmesi ve mesaj göndermelerini engelleyen sorun da giderildi. 

Apple Music uygulamasına müzik tanımı özelliği eklenirken, listeler, arşiv kısımları ve Apple Music Classical da eklendi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Teknoloji


Loading