Yandex Metrica

Apple AirPods Pro'larında yeni dönem! İşitme cihazı modu geliyor!

Apple AirPods Pro'larında yeni dönem! İşitme cihazı modu geliyor!

Apple markalı kablosuz kulaklıklarda yeni özellikler geliyor. AirPods Pro kulaklıklarına işitme cihazı modu geleceğini duyurdu.

Teknoloji

03.04.2024, 17:29

Dünya devi teknoloji şirketi Apple, Airpods Pro kablosuz kulaklıklarının işitme cihazına dönüştürülülebileceği bir özellik getiriyor. 

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

APPLE'DN İŞİTME CİHAZI ÖZELLİĞİ GELİYOR

Eylül ayında gelecek olan İOS 18 işletim sistemi güncellemesiyle kullanıma hazır hale getirileceği ve kullanıcıların hayatını daha kolay bir hale getilecek. 

Şirket 2018 yılında ''Canlı Dinleme'' özelliğini aktif etmiş, müzik dinlerken dışardan gelen sesleri de duyabilme imkanı sunmuştu.

2021 yılında ise ''Konuşma Güçlendirme'' özelliği sayesinde kulaklık takılıyken konuşmalar daha iyi duyulması sağlanmıştı.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

YENİ GÜNCELLEME İLE AKTİF EDİLECEK

Apple 2024 eylül ayında İOS 18 sistemi güncellemesi ile işitme cihazı modu aktif ale getirilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Teknoloji


Loading