Yandex Metrica

Sitede Ara

Tarihi kongre öncesi Osayi Samuel'den dikkat çeken paylaşım

Tarihi kongre öncesi Osayi Samuel'den dikkat çeken paylaşım

Olaylı Trabzonspor maçının ardından olağanüstü genel kurul kararı alan Fenerbahçe'de Osayi Samuel'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Samuel paylaşımında "2 Nisan’ı çok önemsiyorum.  Fenerbahçe’nin sahiplenilmesini çok önemsiyorum.  Biz sadece kendimizi savunduk. Bugün de üyeleri Fenerbahçe’yi savunacaklar. En büyük Fener.'' ifadelerini kullandı.

Spor

05.04.2024, 12:06

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de olaylı geçen Trabzonspor maçının ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı.

Olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, yarın "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplanacak.

Ve Kırmızı Şeytanların ilk ayrılığı açıklandı Ve Kırmızı Şeytanların ilk ayrılığı açıklandı Haberi Görüntüle

GENEL KURUL ÜYELERİNE SESLENDİ

Trabzon'da oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-2 galip geldiği maçın ardından çıkan olaylarla ilgili en çok konuşulan isimlerden biri olan Nijeryalı futbolcu Bright Osayi-Samuel, sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı ve genel kurul üyelerine seslendi.

37. haftanın hakemleri belli oldu! İşte düdük çalacak isimler... 37. haftanın hakemleri belli oldu! İşte düdük çalacak isimler... Haberi Görüntüle

''BİZ SADECE KENDİMİZİ SAVUNDUK''

Osayi-Samuel yaptığı paylaşımda şunları kaydetti;

"2 Nisan’ı çok önemsiyorum. Fenerbahçe’nin sahiplenilmesini çok önemsiyorum. Biz sadece kendimizi savunduk. Bugün de üyeleri Fenerbahçe’yi savunacaklar. En büyük Fener" 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading