Yandex Metrica

Sitede Ara

Survivor Yunus Emre Özden diskalifiye mi oldu? Survivor mavi takım Yunus Emre ceza mı aldı? Yunus Emre Özden kim, evli mi?

Survivor Yunus Emre Özden diskalifiye mi oldu? Survivor mavi takım Yunus Emre ceza mı aldı? Yunus Emre Özden kim, evli mi?

Survivor All Star 2024'te mavi takımda başlayarak, kırmızı takıma geçiş yapan Yunus Emre Özden daha önce yarışma sırasında el hareketlerinde bulunmuştu. Yunus Emre Özden, Acun Ilıcalı tarafından uyarı almıştı. Bu seferde parkurda Poyraz ile sözlü kavgaya giren Yunus Emre kendini tutamayarak küfürler savurmaya başladı. Yunus Emre, Poyraz'ın üstüne yürümeye başladı. Peki Survivor Yunus Emre diskalifiyemi oldu? Acun Ilıcalı ne karar verdi? Kırmızı takımda Yunus Emre Özden artık yok mu? Poyraz- Yunus Emre kavgasında neler yaşandı? Survivor Yunus Emre Özden kim, evli mi? İşte merak edilenler...  

Gündem

20.05.2024, 03:16

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star'da 2024'te mavi takımda başlayarak, kırmızı takıma geçiş yapan Yunus Emre Özden yeni bir skandalla gündeme geldi.

Yunus Emre Özden, daha önce yarışma sırasında el hareketlerinde bulunmuştu. Yunus Emre Özden, Acun Ilıcalı tarafından uyarı almıştı. 

Bu seferde parkurda Poyraz ile sözlü kavgaya giren Yunus Emre kendini tutamayarak küfürler savurmaya başladı. 

Sinirlerine hakim olamayıp Poyraz'ın üstüne küfür ederek yürüyen Survivor kırmızı takım yarışmacısı Yunus Emre'nin akıbeti merak konusu oldu.

Yunus Emre, Poyraz'a ''Avarel'' benzetmesinde bulundu.

Poyraz ise, ''Zaten bir insanı aşağılamadan kötü söz söylemeden konuşma zorluğu yaşıyorsun'' cevabını verdi.

Peki, Survivor Yunus Emre Özden diskalifiye mi oldu? Survivor mavi takım Yunus Emre ceza mı aldı? Yunus Emre Özden kim, evli mi? işte merak edilenler...

Beştepe'de kritik görüşme: Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı ile bir araya geldi Beştepe'de kritik görüşme: Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı ile bir... Haberi Görüntüle

SURVİVOR YUNUS EMRE ÖZDEN DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Yunus Emre Özden'in Poyraz ile yaşadığı tartışmanın ilerlemesi, Acun Ilıcalı tarafından yakın olarak takip edildi.

Acun Ilıcalı, konseyde Yunus Emre'nin diskalifiye olup olmayacağını açıklayacak.

Numan Kurtulmuş'tan Bahçeli'ye anayasa ziyareti: Faydalı bir görüşme oldu Numan Kurtulmuş'tan Bahçeli'ye anayasa ziyareti: Faydalı bir görüşme oldu Haberi Görüntüle

SURVİVOR YUNUS EMRE ÖZDEN KİMDİR?

Yunus Emre 1993 İstanbul doğumlu, Silivri'de ikamet ediyor.

Lise hayatında yaşadığı rahatsızlık sonucu kilo aldığını ifade eden Yunus Emre, okulda uğradığı 'Zorbalıktan dolayı' okulu pek sevemediğini ifade etmiştir.

Yunus Emre, aşırı kilo almasından sonra 96 kilodan 64 kiloya düşmüştür.

17 yaşına geldiğinde başvuru yaptığı ajanslarla katalog çekimleri yapmaya başlayan Yunus Emre, 18-19 yaşlarında Fashion Week'lerde çıkmaya başladıktan sonra modelliğin bir parçasının da spor olduğunu ve bu nedenle kum torbasının başında saatler geçirdiğini söylemiştir.

Yunus Emre MMA dövüşcüsüdür.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

1

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading