Yandex Metrica

Sitede Ara

Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Kırmızı takımda sakatlık geçiren Nagihan Karadere Survivor All Star 2024 yarışmasından çekildi, elendi mi? Nagihan'ın dizi mi kırıldı?

Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Kırmızı takımda sakatlık geçiren Nagihan Karadere Survivor All Star 2024 yarışmasından çekildi, elendi mi? Nagihan'ın dizi mi kırıldı?

Survivor All Star 2024 yarışmacılarından Nagihan Karadere ciddi bir sakatlık yaşadı. Survivor izleyicileri ve hayranları Survivor Nagihan'ın durumunu araştırmaya başladı. Dün akşam yayımlanan Survivor bölümünde Nagihan Karadere ödül oyunu sırasında yere düşerek dizini sakatladı. Nagihan Karadere, hızlı bir şekilde ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Survivor izleyicileri ve Nagihan Karadere  hayranları, Survivor'dan Nagihan'ın geri çekilip çekilmediğini, diskalifiye olup olmadığını merak konusu haline getirdi. Peki Survivor All Star 2024 yarışma programından Survivor Nagihan Karadere diskalifiye mi oldu? Sakatlık geçiren kırmızı takım yarışmacısı Nagihan Karadere Survivor All Star 2024 yarışmasından çekildi, elendi mi? Nagihan'ın dizi mi kırıldı?

Gündem

20.05.2024, 05:50

Survivor All Star 2024 yarışma programının kırmızı takım yarışmacılarından Nagihan Karadere, ödül oyunu sırasında oyun parkurunda kaza geçirdi. Nagihan Karadere, dizinden ciddi bir sakatlık yaşarken Nagihan Karadere ve Survivor izleyicileri Nagihan'ın sağlık durumunu araştırmaya başladı.

Dün akşam yayımlanan Survivor bölümünde Nagihan Karadere ödül oyunu sırasında yere düşerek dizini sakatladı. Nagihan Karadere, hızlı bir şekilde ambulans ile hastaneye kaldırıldı.  Nagihan Karadere'nin durumu Survivor izleyicileri ve hayranları tarafından merak konusu oldu.

Peki Survivor All Star 2024 yarışma programından Survivor Nagihan Karadere diskalifiye mi oldu? Sakatlık geçiren kırmızı takım yarışmacısı Nagihan Karadere Survivor All Star 2024 yarışmasından çekildi, elendi mi? Nagihan'ın dizi mi kırıldı?

Gaziantep'te korkunç kaza! TIR, yolcu minibüsünü biçti: Çok sayıda ölü ve yaralı var! Gaziantep'te korkunç kaza! TIR, yolcu minibüsünü biçti: Çok sayıda ölü... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI'DAN NAGİHAN'IN SAKATLIĞI HAKKINDA AÇIKLAMA: DURUM CİDDİ!

Nagihan Karadere, ''Dizim esnedi! Dizim çıktı, hayır dizim döndü! Yok ya, baksana hocam boşta dizim, baksana dizim çıktı'' diyerek ağladı ve hızlı bir şekilde hastanaye kaldırıldı.

Acun Ilıcalı ise Nagihan'ın durumu hakkında, ''Şu an iyi bir haber veremiyorum, riski devam ediyor'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Türkiye'nin en büyük umudu sizlersiniz! Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Türkiye'nin en büyük umudu sizlersiniz! Haberi Görüntüle

NAGİHAN KARADERE SURVIVOR 2024'TEN DİSKALİFİYE Mİ EDİLDİ ELENDİ Mİ?

Acun Ilıcalı, ''Şu an için iyi bir haber veremiyorum riski devam ediyor. " diyerek ekledi "Dizindeki şişin inmesini bekliyoruz, raporlar İstanbul'a gönderildi. Doktorlarımız tartışıyorlar gelişmeleri gün ve gün söyleyeceğiz talihsiz bir sakatlık yaşadı. Bir anda her şey sona erebilir'' ifadelerini kullanarak Nagihan Karadere'nin Survivor'dan elenebileceğinin sinyallerini verdi.

Son dakika... Kahramanmaraş'ta deprem! Son dakika... Kahramanmaraş'ta deprem! Haberi Görüntüle

SURVİVOR KIRMIZI TAKIM YARIŞMACISI NAGİHAN'IN DİZİ Mİ KIRILDI?

Nagihan, sakatlık geçirdiği anda ''Dizim esnedi, dizim çıktı, dizim döndü'' ifadelerini kullanarak ağladı.

Nagihan'ın dizinin kırılıp kırılmadığı ise henüz bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading