Yandex Metrica

Sitede Ara

Zirvede Beşiktaş-Trabzonspor kapışması! İşte muhtemel 11'ler

Zirvede Beşiktaş-Trabzonspor kapışması! İşte muhtemel 11'ler

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ile Trabzonspor bu akşam Vodafone Park'ta saat 19.00'da kozlarını paylaşıyor.

Spor

23.01.2024, 18:15

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında lider Trabzonspor, yarın deplasmanda Beşiktaş'la karşılaşacak. Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Erkan Özdamar yönetecek.

Ligde 27 puanla zirvede yer alan bordo-mavililer, 20 puanla 4. sıradaki Beşiktaş karşısında kazanarak şampiyonluk yarışında avantajını daha da artırmanın planlarını yapıyor. Siyah-beyazlı takım, rakibini yenerek zirveyle puan farkını biraz daha kapatmaya çalışacak. Beşiktaş'ın mağlubiyeti halinde puan farkı 10'a çıkacak.

Ferdi Kadıoğlu transferinde son dakika gelişmesi! Aston Villa'dan açıklama geldi Ferdi Kadıoğlu transferinde son dakika gelişmesi! Aston Villa'dan açıklama geldi Haberi Görüntüle

EVİNDEKİ 6 MAÇIN 5'İNİ KAZANDI

Beşiktaş, evinde oynadığı 6 Süper Lig maçının 5'ini kazandı. İç sahada Çaykur Rizespor (3-0), VavaCars Fatih Karagümrük (1-0), Öznur Kablo Yeni Malatyaspor (3-0), Demir Grup Sivasspor (2-1) ve Galatasaray (2-1) maçlarından galip ayrılan siyah-beyazlı ekip, Adana Demirspor ile 3-3 berabere kaldı. Evindeki 6 maçta 14 gol atan Beşiktaş, kalesinde ise 5 gol gördü.

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF için başkanlığa aday İbrahim Hacıosmanoğlu TFF için başkanlığa aday Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TA İKİ SAKAT

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Michy Batshuayi ve Can Bozdoğan bugünkü karşılaşmada görev alamayacak. Atakaş Hatayspor maçında sakatlanan Batshuayi, Sporting Lizbon karşısında da görev yapamamıştı. Can Bozdoğan ise Sporting Lizbon maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle yarınki karşılaşmada takımını yalnız bırakacak.

Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Manchester City'de beklenmedik ayrılık! Yılın transferi geliyor Haberi Görüntüle

LİGDE 23 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Ligde 241 gündür hiçbir takım Trabzonspor'un bileğini bükemedi. Bordo-mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a sahasında 3-1 mağlup olduktan sonra oynadığı 23 maçta yenilmedi. Karadeniz ekibi, 8 Mart 2020 tarihinden itibaren oynadığı 23 maçta 12 galibiyet, 11 beraberlik elde etti.

Fenerbahçe'ye Yunan sınavı öncesi 3 müjde birden Fenerbahçe'ye Yunan sınavı öncesi 3 müjde birden Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'DA 3 İSİM YOK

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Gervinho ve Peres ile cezalı Edgar Ie, bu maçta forma giyemeyecek. Kasık sakatlığı bulunan Danimarkalı golcü Cornelius'un ise son kontrollerden sonra durumu netlik kazanacak.

Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Haberi Görüntüle

MUHTEME İLK 11'LER

Beşiktaş: Ersin; Rosier, Necip, Vida, Umut; Souza; Ghezzal, Pjanic, Teixeira, Larin; Kenan(Güven)

Trabzonspor: Uğurcan; Dorukhan, Hüseyin, Hugo, Trondsen; Berat, Bakasetas, Hamsik; A.Ömür, Nwakaeme, Djaniny

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading