Yandex Metrica

Zaniolo'nun menajeri açıkladı! Fenerbahçe...

Zaniolo'nun menajeri açıkladı! Fenerbahçe...

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın,İtalyan devi Roma'dan rekor bir bonservis ücretiyle kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo'nun menajeri George Gardi, İtalya basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor

31.03.2024, 11:33

Devre arasında 15 milyn EURO'oya İtalya'nın Seria ekibi Roma takımından, Türkiye'nin yolunu tutan Nicolo Zaniolo için menejeri George Gardi gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gardi, Fenerbahçe'nin de oyuncuya teklif yaptığını açıkladı. Bu sezon Galatasaray formasıyla 2 resmi maça çıkan Zaniolo, 1 gol kaydetme başarısı gösterdi.

Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı var? Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı... Haberi Görüntüle

EN YÜKSEK TEKLİFİ FENERBAHÇE YAPTI

Zaniolo'nun menajeri Geroge Gardi, en yüksek teklifi Fenerbahçe'nin yaptığını açıklayarak "Fenerbahçe, Zaniolo için hem oyuncuya hem de kulübe daha yüksek teklifi yapan taraftı. Ancak Zaniolo tercihini Galatasaray'dan yana kullandı." şeklinde konuştu.

Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor Haberi Görüntüle

ZANİOLO İÇİN GALATASARAY EN UYGUN YERDİ.

Gardi, İtalyan yıldıza Galatasaray'ın daha doğru bir tercih olacağını söylediğini itiraf etti ve şöyle devam etti; "Galatasaray henüz Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig seviyelerinde bir takım değil. Ancak transfer sezonunun sonuna gelmiş olmanın avantajı vardı. Ocak ayı sonunda Zaniolo'nun menajeri ile temasa geçtim ve Galatasaray'ın kariyerine devam etmek için doğru yer olabileceğini söyledim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading