Yandex Metrica

Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor

Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor

İngiltere Premier Lig'in 33. haftasında Manchester City, Arsenal ve Liverpool'un puan kayıplarının ardından liderliğe yükseldi. Ligde heyecan dorukta!

Spor

16.04.2024, 07:59

İngiltere Premier Lig'in 33. haftasında zirve mücadelesi kızıştı ve liderlik koltuğu değişti. Arsenal ve Liverpool'un puan kayıplarının ardından Manchester City, liderlik koltuğuna yükseldi.

Yunanistan, Samet Akaydin'i konuşuyor: Terim'in yeni baş ağrısı Yunanistan, Samet Akaydin'i konuşuyor: Terim'in yeni baş ağrısı Haberi Görüntüle

ARSENAL VE LIVERPOOL'A ÇELME

Liverpool, Anfield'da oynadığı kritik maçta Crystal Palace'a 1-0 mağlup oldu ve 58 maç sonra ligde iç sahada yenilgi aldı. Aynı gün Arsenal, sahasında Aston Villa'ya yenilerek şampiyonluk yarışında önemli bir puan kaybı yaşadı.

SON DAKİKA | Galatasaray'dan flaş açıklama: Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor SON DAKİKA | Galatasaray'dan flaş açıklama: Yeni sözleşmeler bugün imzalanıyor Haberi Görüntüle

CITY LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU

Manchester City ise Luton Town karşısında farka gitti. Erling Haaland'ın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladıkları maçı 5-1 kazanan Manchester ekibi, puanını 73'e yükselterek liderlik koltuğuna oturdu.

Premier Lig'de zirve mücadelesi kızışırken, Manchester City haftayı lider olarak tamamlamayı garantiledi. Ancak ligde ilk üç sıradaki takımların 1 maçı eksik.

Manchester City, Brighton'a konuk olacağı maçın ardından sırasıyla Nottingham Forest, Wolverhampton, Fulham, Tottenham ve West Ham United'la karşılaşacak.

Arsenal ise Bayern Münih maçının ardından Wolverhampton, Chelsea, Tottenham, Bournemouth ve Manchester United ile karşılaşacak. Liverpool ise sırasıyla Fulham, Everton, West Ham United, Aston Villa, Tottenham ve Wolverhampton maçlarına çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading