Yandex Metrica

Yılmaz Vural'ın yabancı hoca isyanı! Löw'ün dudak uçuklatan transfer bütçesini ifşa etti

Yılmaz Vural'ın yabancı hoca isyanı!  Löw'ün dudak uçuklatan transfer bütçesini ifşa etti

Son dakika haberleri... Teknik direktör Yılmaz Vural, büyük kulüplerin ercih ettiği yabancı teknik direktör tercihlerini eleştirdi.

Spor

23.01.2024, 19:03

Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, yabancı teknik adamlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de çalışan yabancı antrenörlere değinen Vural, Yeni sezonda Fenerbahçe'nin başına geçeceği iddia edilen Joachim Löw hakkında ilginç ifadeler kullandı.

Alman teknik adam Löw'ün 20 milyon Euro'luk bütçe istediğini belirten tecrübeli antrenör, "Bunları sağlarsanız, sistemi düzgün hale getirirseniz bunun başında Yılmaz da olsa Löw de olsa aynı başarıyı elde edebilir. Futbol 9 bilinmeyenli denklem değil ki. Bu kadar öğrenilmesi zor bir iş de değil. Bir Türk vatandaşı olarak Almanya'da Löw'den daha çok eğitim aldım. Bir de üniversitesini bitirdim. Löw onu bitirmedi sanırım. Bitirdiyse özür diliyorum kendisinden. Senin elinde 36 yıldır aralıksız çalışan bir adam var. Bu ülkenin en çok resmi maç yöneten ikinci antrenörüyüm. 774 tane. Ben mahalle takımı yönetmedim. Ben de yabancı dil biliyorum. Bazen benim de Alman pasaportum var diye ironi yapıyoruz. Ne olacak yani? İsmimiz Yılmaz diye mi? Popülarite ve 'işte bak dünya şampiyonu oldu.' rahatlığıyla sorunsuz bir şekilde hocayı getirme arzusundan kaynaklanıyor." ifadelerini kullandı.

Süper Kupa şampiyonu Galatasaray kupasına ne zaman kavuşacak? İşte o kritik maç Süper Kupa şampiyonu Galatasaray kupasına ne zaman kavuşacak? İşte o... Haberi Görüntüle

YILMAZ VURAL: TORRENT'E ELEŞTİRİ: NEYMİŞ GUARDİOLA'NIN YARDIMCISIYMIŞ

Torrent'in başarı elde etmesinin zor olduğunu kaydeden tecrübeli hoca, "Yabancı hoca getirildi de ne oldu? Galatasaray hala düşme potasında. Neymiş, Guardiola'nın yardımcısıymış. Guardiola'nın kendisi değil ki. Çok geç yardımcı hocalıktan birinci hocalığa geçmiş bir arkadaşımız. Galatasaray takımında içeriden duyuyorum. Bize de geliyor, arkadaşlarımız var. Çalıştırmasından taktik yorumlara takımın içerisinde bir memnuniyetsizlik yok. Kısa sürede büyük bir camianın sorunlarını çözebilecek ne zamanı, ne de yaptırım gücü var. Dolayısıyla başarılı olması zor. Görüldüğü üzere birkaç iyi maç oynanınca, 'bak işte fena yapmıyor.' yorumları yapıldı. Yabancıda böyledir. Ufak bir farklılık getirirse çok abartılır. Barcelona maçlarında berabere kaldı, kaybetti ve akabinde bir lig maçı kaybetti. Hala 38 puanla düşme potasının içinde. Böyle olunca 'getirdin de ne oldu?' olur." dedi.

Fenerbahçe'de sevindiren haber! Djiku ve Joshua King hazırlıklara başladı Fenerbahçe'de sevindiren haber! Djiku ve Joshua King hazırlıklara başladı Haberi Görüntüle

YILMAZ VURAL: SANKİ BİZİM YÖNETİCİLER İTALYAN

Yöneticilerin kendilerini sorgulaması gerektiğini ifade eden Yılmaz Vural, "Büyük takımlara bakın, başarıları hep Türk hocalarla olmuştur. Yabancılarla ortada çok çarpıcı başarılar yok. Sanki bizim yöneticilerimiz hepsi Fransız, Alman, İspanyol, İtalyan da bizi beğenmiyorlar. Türkiye bu çarpıklık içerisinde nasıl yönetici yetiştiremiyorsa doğru antrenör de oyuncu da yetiştiremiyor. Bu aslında kurumun her parçasının çok bozuk olduğunu ve insanların olması gerektiği yerde olmadığını gösterir. Sahada sizi teknik anlamda başarılı kılan idari başarıdır." yorumunu yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading