Yandex Metrica

Süper Kupa şampiyonu Galatasaray kupasına ne zaman kavuşacak? İşte o kritik maç

Süper Kupa şampiyonu Galatasaray kupasına ne zaman kavuşacak? İşte o kritik maç

TFF, 7 Nisan'da oynanan ve Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle tatil edilen Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçıyla ilgili kararını verdi. Maç Galatasaray'ın 3-0 galibiyetiyle tescil edilirken Süper Kupa da sarı kırmızılılara verildi. Şimdi herkes Galatasaray'ın kupasına ne zaman kavuşacağını merak ediyor. 

Spor

20.04.2024, 18:09

Galatasaray ile Fenerbahçe, 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'da 11 Nisan Stadı'nda karşı karşıya gelmişti. Sarı lacivertlilerin TFF'yi protesto etmek için U19 takımıyla çıktığı maçın henüz 50. saniyesinde Galatasaray, süper golcüsü Mauro Icardi ile golü bulmuş, bu golün santrası yapılmadan Fenerbahçe sahadan çekilmişti. 

Maç ile ilgili kararını veren Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Turkcell Süper Kupa maçında sahadan çekilmesiyle nedeniyle Fenerbahçe'nin 3-0 hükmen mağlup sayılmasına ve sarı-lacivertlilerin 4 milyon lira para cezasına çaptırılmasına karar verdi.

İsmail Kartal'ın eli sıkıştı! Derbi için şimdiden vaziyet aldı İsmail Kartal'ın eli sıkıştı! Derbi için şimdiden vaziyet aldı Haberi Görüntüle

33. HAFTA BEKLENECEK

Şimdi herkes Galatasaray'ın cumhuriyetin yüzüncü yılına özel dizayn edilen Süper Kupa'sına ne zaman kavuşacağını merak ediyor. 

Galatasaray'ın Süper Kupa'yı ilk iç saha maçında kaldırması bekleniyor. 33. haftada oynanacak Pendikspor maçından hemen önce kupanın verileceği gelen haberler arasında. Fakat kupayı Galatasatray'ın sürekli istifaya davet ettiği TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi mi yoksa federasyondan bir başka temsilci tarafından mı verileceğine dair bir haber yok.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading