Yandex Metrica

Yılmaz Vural'dan Ali Koç'a çağrı: Fenerbahçe'ye al beni yanlış yapmazsın

Yılmaz Vural'dan Ali Koç'a çağrı: Fenerbahçe'ye al beni yanlış yapmazsın

Teknik direktör Yılmaz Vural, 'Fenerbahçe zor bir camia. Başkan, oyuncu, taraftar olmak zor. 7 yıl kolay değil. Ali başkanım yanlış yapmazsın. Kendime güveniyorum. Liderliğime, bilgime güveniyorum' diyerek Ali Koç'a çağrıda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:34

Türk futbolunun renkli simalarından olan teknik direktör Yılmaz Vural, Habertürk'te Kübra Par'ın sorularını yanıtladı ve Fenerbahçe'nin yeni hocası olmak istediğini belirtti.

Galatasaray'da sarı alarm: 7 futbolcu sınırda! Galatasaray'da sarı alarm: 7 futbolcu sınırda! Haberi Görüntüle

'HAMİT'LE KONUŞTUM SONRA KUNTZ GELDİ'

Şenol Güneş'le yollarını TFF ile irtibata geçtiğini ve milli takımın hocası olmak istediğini belirten Yılmaz Vural, ''Şenol Güneş ayrıldıktan sonra TFF Yönetim Kurulu'ndan tanıdığım 10 kişiyi aradım. Başkan dahil, 'ben talibim' dedim. Hamit Altıntop'la konuştum. Sonra Kuntz geldi. Ben 36 yıldır onun yaptıklarının mislini yaptım bu ülkede" dedi.

Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Haberi Görüntüle

'ALİ BAŞKANIM YANLIŞ YAPMAZSIN'

Adının Fenerbahçe ile anılmasıyla ilgili de konuşan Yılmaz Vural, ''Bir şeyi bu kadar isteyen bir adam gördünüz mü hiç? Yapamazsan ne hale düşeceğini düşünmez mi adam. Bizde o cesaret var Allah'a şükür. Ali Başkanım yanlış yapmazsın. Ben Fenerbahçe'ye iyi futbol oynatırım. Fenerbahçe taraftarının sosyolojik yapısını, ne istediğini, takımda ne görmek istediğini ben çok iyi biliyorum.Kariyer diyorsunuz. 2 üniversite bitirdim. Avrupa'nın en önemli en iyi spor akademisini pekiyi ile bitirdim. En önemli antrenörlük kursları. Var mı böyle donanım? Gidin Avrupa'ya şoför ehliyeti yapın da göreyim sizi. Tuttuğum takımı kimse bilmez. Söylemem. Türkiye buna hazır değil. Söyleyene karşı hemen kamplaşılıyor çünkü.'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray cezadan sıyrıldı! 6 futbolcu birden... Galatasaray cezadan sıyrıldı! 6 futbolcu birden... Haberi Görüntüle

'EVLENECEK MİSİN ADAMLA?'

Kulüp başkanlarının genç antrenör arayışları içinde olmalarını da eleştiren 69 yaşındaki Yılmaz Vural, "Şimdi tutturmuş bir x takımın başkanı 'Biz 40-45 yaşlarında genç bir antrenör istiyoruz' diyor. Evlenecek misin abicim adamla?" ifadeleri kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading