Yandex Metrica

Yer yerinden oynayacak! Galatasaray'dan Angel Di Maria bombası

Yer yerinden oynayacak! Galatasaray'dan Angel Di Maria bombası

Galatasaray, sezon sonunda serbest kalacak olan Angel Di Maria ile ilgileniyor. Sarı kırmızılılar, Juventus forması giyen Arjantinli futbolcuyu gündemine aldı.

Spor

05.03.2024, 23:49

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'nin önünde şampiyonluk mücadelesi veren ve mutlu sona yakın olan Galatasaray, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için şimdiden harekete geçti.

Kadrosunda Mauro Icardi, Dries Mertens, Lucas Torreira, Juan Mata ve Fernando Muslera gibi dünya çapında yıldız futbolcuları barındıran Galatasaray, transferde bombayı patlatmak için harekete geçti.

Fred Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yıldız sambacı evini özledi Fred Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yıldız sambacı evini özledi Haberi Görüntüle

GALATASARAY, DI MARIA İLE İLGİLENİYOR

Ülkemizi Avrupa'da temsil etmeye hazırlanan ve bu doğrultuda hareket eden sarı-kırmızılı yönetim, sezon sonunda serbest kalacak olan Angel Di Maria ile ilgileniyor. Sarı kırmızılılar, İtalya Serie A ekiplerinden Juventus forması giyen Arjantinli futbolcuyu gündemine aldı.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Haberi Görüntüle

DI MARIA'NIN ÖNCELİĞİ AVRUPA

Daha önce Fransız ekibi PSG'de Icardi ile birlikte forma giyen Angel Di Maria, Suudi Arabistan'dan kulüplerin ilgisine rağmen kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor.

Beşiktaş'ta devam kararı: 3 futbol daha imza attı! İşte o isimler Beşiktaş'ta devam kararı: 3 futbol daha imza attı! İşte o... Haberi Görüntüle

37 MAÇTA 8 GOL 7 ASİST

35 yaşındaki Arjantinli futbolcu, bu sezon Juventus'ta 37 maçta 8 gol atıp 7 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading