Yandex Metrica

Sitede Ara

Fred Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yıldız sambacı evini özledi

Fred Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yıldız sambacı evini özledi

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Fred'in ülkesini özlediği ve Rio'dan bir takımda oynamak istediği öne sürüldü. Bu iddiaları gündeme getiren Brezilya basınına göre sambacı sezon sonunda doğduğu topraklara dönmek için çalışmalara başladığı bildirildi. Peki, Fred Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Spor

25.04.2024, 13:16

Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Fred'in sezon sonunda ülkesine döneceği iddiaları Brezilya basınında yer aldı.

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden itibaren taraftarın gönlünde taht kurmayı başarak Fred, göstermiş olduğu performansıyla dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

Avrupa'yı peşinden koşturuyor! Devlerin yarışını kim kazanacak? Avrupa'yı peşinden koşturuyor! Devlerin yarışını kim kazanacak? Haberi Görüntüle

ÜLKESİNE DÖNMEK İSTİYOR

19 yaşındayken Brezilya'dan ayrılan ve herhangi üst düzey bir takımda forma giyemeyen Fred'in kariyerinin geri kalan kısmını ülkesinde geçirmek istediği iddia edildi.

Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Haberi Görüntüle

OCAK'TA TEKLİFLER GELMİŞTİ

Sezon başı transfer döneminde bazı Brezilya kulüplerinin transfer listesinde yer alan Fred, özellile Rio da Janeiro'da yaşamak istediği öne sürüldü.

Ve Talisca Süper Lig'e dönüyor! Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? Ve Talisca Süper Lig'e dönüyor! Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi, Galatasaray... Haberi Görüntüle

İKİ RİO EKİBİ PEŞİNDE

Brezilya'nın iki dev takımından birisi Libertadores'in son şampiyonu Fluminense ile dünyanın en fazla taraftara sahip takımı Flamengo'dan teklifler olduğu iddia edildi.

Sezon başında İngiliz ekibi Manchester United'dan transfer edilen  Brezilyalı topçu bu sezon Fenerbahçe'ye 3 gol ve 8 asistle katkı verdi.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading