Yandex Metrica

Xabi Alonso kararını verdi mi? Öğrencisini de yanında götürecek

Xabi Alonso kararını verdi mi? Öğrencisini de yanında götürecek

Bayer Leverkusen'in başarılı hocası Xabi Alonso'nun, yeni sezonda Liverpool'un yolunu tutabileceği iddia ediliyor. İspanyol teknik adamın, takıma imza atması durumunda Leverkusen'den öğrencisi Tapsoba'yı da yanında götürmek istediği konuşuluyor.

Spor

25.03.2024, 12:37

Bundesliga'da şampiyonluğa koşan Bayer Leverkusen'in teknik direktörü Xabi Alonso'nun geleceğiyle ilgili heyecan verici iddialar dolaşıyor. İspanyol hocanın, yeni sezonda İngiltere'nin ünlü takımlarından Liverpool'un yolunu tutabileceği konuşuluyor.

Avrupa devinden Arda Güler hamlesi!  Arda Güler'in babası ile görüştü Avrupa devinden Arda Güler hamlesi! Arda Güler'in babası ile görüştü Haberi Görüntüle

TAPSOBA İLE LIVERPOOL'A MI GİDİYOR?

Xabi Alonso'nun Liverpool'a imza atması durumunda, Bayer Leverkusen'den öğrencisi Edmond Tapsoba'yı da yanında götürmek istediği belirtiliyor. İspanyol teknik adamın, Premier Lig'de bu genç yetenekle çalışmak istediği ifade ediliyor.

Filistin Federasyonu, FIFA'ya isyan bayrağını çekti: İsrail... Filistin Federasyonu, FIFA'ya isyan bayrağını çekti: İsrail... Haberi Görüntüle

PREMIER LİG KULÜPLERİ DE PEŞİNDE

Tapsoba'ya olan ilgi sadece Liverpool ile sınırlı değil. 25 yaşındaki savunmacıya, Premier Lig'den Manchester United, Chelsea, Tottenham ve Newcastle gibi önemli kulüplerin de talip olduğu biliniyor. Ancak Xabi Alonso'nun Liverpool'a geçmesi halinde, Kırmızılar bu transferde avantajlı konumda olacak.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü açıklandı mı, kim olacak? Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü açıklandı mı, kim olacak? Sergen Yalçın... Haberi Görüntüle

TAPSOBA'NIN PERFORMANSI

Bu sezon Bayer Leverkusen formasıyla 32 maça çıkan Edmond Tapsoba, 3 gol ve 1 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncunun yetenekleri ve potansiyeli, birçok kulübün dikkatini çekmeye devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading