Yandex Metrica

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü açıklandı mı, kim olacak? Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor?

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü açıklandı mı, kim olacak? Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor?

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın'a yönelik bir açıklama yaptı. Peki, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü açıklandı mı, kim olacak? Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor?

Spor

17.04.2024, 10:43

Sezon boyunca art arda yaşadığı mağlubiyetlerin ardından Beşiktaş, teknik direktör değişikliğine gitmişti. Sezon başından bu yana birçok farklı isimle çalışan Beşiktaş'ta şimdi yeniden teknik direktör arayışları başladı. Taraftarlar, Sergen Yalçın'ın yeniden teknik direktör olup olmayacağını merak ediyor. Peki, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü açıklandı mı, kim olacak? Sergen Yalçın Beşiktaş'a mı geliyor?

Beşiktaş'ta rekabet alevlendi! Immobile sonrası Aboubakar ve Muleka işi şova döktü Beşiktaş'ta rekabet alevlendi! Immobile sonrası Aboubakar ve Muleka işi şova... Haberi Görüntüle

SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ'A MI GELİYOR?

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın'a ilişkin bir açıklama yaptı. Aybaba, "Sergen Yalçın ile şu an bir görüşme olmadı" dedi.

En-Nesyri, Fenerbahçe'ye gelecek mi? Sevilla'dan flaş açıklama En-Nesyri, Fenerbahçe'ye gelecek mi? Sevilla'dan flaş açıklama Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ AÇIKLANDI MI, KİM OLACAK?

Siyah-beyazlıların Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar da bazı teknik direktör adaylarıyla görüşmeler yapıldığını açıkladı ve "Sezon ortası bazı hocalarla görüştük ama kadroyu görüp gelmek istemeyenler oldu" şeklinde konuştu.

'Geniş bir transfer listesinden bahsettiniz, bu geniş liste yapılanma gereği genç oyuncu ağırlıklı mı yoksa tanıdık yüzler de görecek miyiz?' sorusunu cevaplayan Beşiktaşlı yönetici, 'Genç de var, tecrübeli de var, yaşça olgunluğa daha yakın oyuncular da var. İşimiz çok zor, elimizde kötü, çürümüş bir takım var. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosunu görüyorsunuz, aradaki farkı kapatmak hiç kolay değil. Bu öyle 3-5 günde olacak bir iş de değil. Elimizden geleni yapıyoruz, listemiz de buna göre şekilleniyor' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading