Yandex Metrica

Wimbledon'da büyük şok! Hayranları yıkıldı

Wimbledon'da büyük şok! Hayranları yıkıldı

Wimbledon yarı finalinde Nick Kyrgios ile eşleşen yıldız raket Rafael Nadal, sakatlığı sebebiyle turnuvadan çekildiğini açıkladı. Ünlü tenisçinin hayranları bu haberle büyük üzüntü yaşadı.

Spor

23.01.2024, 19:31

Dünyanın en prestijli tenis turnuvası olarak kabul edilen İngiltere Açık'ta (Wimbledon) Rafael Nadal şoku yaşandı. Karın kaslarında 7 mm'lik yırtık bulunan İspanyol tenisçi, yarı finale yükseldiği sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvasından çekildiğini açıkladı. Nadal konuya ilişkin yaptığı kısa açıklamada "Oynamamın bir anlamı yok. Eğer devam edersem, sakatlığım her geçen gün daha da kötüleşecek." şeklinde konuştu.

Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Olympiakoslu futbolcudan el hareketi! Gözlerden kaçtı ve cezasız kaldı Haberi Görüntüle

RAKİBİ DOĞRUDAN FİNALDE

Nadal'ın turnuvadan çekilmesinin ardından yarı finalde eşleştiği Yunan rakibi Nick Kyrgios doğrudan finale yükseldi. Kyrgios'un finaldeki rakibi yarın Novak Djokovic ile Cameron Norrie arasında oynanacak yarı final eşleşmesinin ardından belli olacak.

Son dakika... Fenerbahçe zafer için sahaya çıkıyor: Kadıköy'de 11'ler belli oldu Son dakika... Fenerbahçe zafer için sahaya çıkıyor: Kadıköy'de 11'ler belli... Haberi Görüntüle

KADINLARDA FİNALİN ADI BELLİ OLDU

Öte yandan Wimbledon'da tek kadınlarda Simona Halep'i 2-0 yenen Elena Rybakina, finale çıktı. İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen turnuvanın 11. gününda, 2019 Wimbledon şampiyonu 16 numaralı seribaşı Halep, 17 numaralı seribaşı Kazak Rybakina'yla karşılaştı. Halep'e oranla daha sert servisler atan ve uzun rallilerde daha az hata yapan Rybakina, 1 saat 15 dakikalık mücadelenin ardından rakibini 6-3'lük setlerle 2-0 mağlup etti.
Kariyerinde ilk kez grand slam turnuvalarında son iki tenisçi arasına kalan 23 yaşındaki Rybakina, Alman Tatjana Maria'yı 2-1'le geçen dünya ikincisi Tunuslu Ons Jabeur ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading