Yandex Metrica

Son dakika... Fenerbahçe zafer için sahaya çıkıyor: Kadıköy'de 11'ler belli oldu

Son dakika... Fenerbahçe zafer için sahaya çıkıyor: Kadıköy'de 11'ler belli oldu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile karşı karşıya geliyor. İlk maçı 3-2 kaybeden sarı lacivertlilere tur için iki farklı galibiyet gerekecek.

Spor

25.04.2024, 06:46

Fenerbahçe, tarihinin en önemli maçlarından birine çıkıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında saat 22.00'de Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla karşılaşacak sarı lacivertliler turu geçmekten başka bir şey düşünmüyor. Teknik direktör İsmail Kartal, turu geçmek adına en iyi ve en hazır 11'ini sahaya sürdü. 

İlk maçta 3-0 mağlup duruma düşmesine rağmen maçın son bölümlerinde toplarlanıp 3-2'yi yakalayan Kanarya, tek farklı galibiyetle maçı uzatmaya götürecek, en az iki farklı galibiyetle ise turu cebine koyacak. Her türlü mağlubiyet ve beraberlik ise turu Yunan rakibe verecek.

Ülker Stası'nda saat 22.00'de başalayacak karşılaşmayı Almanya federasyonundan Tobias Stieler, Christian Gittelmann, Mark Borsch hakem üçlüsü yönetecek.

Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı Haberi Görüntüle

İŞTE 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Fred, Tadic, Szymanski, Dzeko

Olympiakos: Tzolakis, Rodinei, Ntoi, Carmo, Ortega, Hezze, Chiquinho, Podence, Jovetic, Fortounis, El Kaabi  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading