Yandex Metrica

Weghorst'tan Beşiktaş'ı kızdıracak itiraf: Memnun değildim

Weghorst'tan Beşiktaş'ı kızdıracak itiraf: Memnun değildim

Beşiktaş'la yollarını ayırdıktan sonra Manchester United'a transfer olan Hollandalı golcü Wout Weghorst, siyah-beyazlı takımdaki memnuniyetsizliğini dile getirdi.

Spor

23.01.2024, 20:20

Ani bir kararla Beşiktaş'tan ayrılıp İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın yolunu tutan Hollandalı golcü Wout Weghorst, transfer süreciiyle ilgili konuşurken siyah-beyazlıları kızdıracak bir itirafta bulundu.

Santos anında silindi! Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin ekibi açıklandı Santos anında silindi! Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin ekibi açıklandı Haberi Görüntüle

''MEMNUN DEĞİLDİM VE ŞİKAYETÇİYDİM''

Sky Sports'a verdiği demeçte transfer sürecini anlatan Hollandalı golcü, Manchester United için menajerinden haber beklediğini ifade ederken şu açıklamayı yaptı; ''Beşiktaş'ta antrenmanlardan pek de memnun olmadığım için menajerime mesaj atıyordum. Sonra menajerimden, Erik ten Hag'ın beni istediğini söyleyen ve asla unutamayacağım bir telefon geldi. Asla unutmayacağım bir telefon görüşmesi oldu."

Galatasaray Süper Lig  şampiyonluğu için Süper Kupa'dan vazgeçti! Galatasaray Süper Lig şampiyonluğu için Süper Kupa'dan vazgeçti! Haberi Görüntüle

YENİ TAKIMINDA GOLLE TANIŞAMADI

Geçtiğimiz günlerde yeni takımı Manchester United formasıyla ilk maçına Crystal Palace karşısında çıkan Wout Weghorst, sahada kaldığı süre boyunca golle tanışamadı. 30 yaşındaki golcü, Beşiktaş formasıyla 18 resmi maçta görev yaptı ve 9 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı.

Portekiz basını yazdı: İşte Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında görev yapacak yabancı hakemler Portekiz basını yazdı: İşte Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında görev yapacak... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ NE KADAR PARA KAZANDI?

Hatırlanacağı gibi Wout Weghorst'un bonservisini elinde bulunduran Burnley, sözleşmenin erken feshi nedeniyle Weghorst için Beşiktaş'a 2.8 milyon euro'luk ödeme yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading