Yandex Metrica

Sitede Ara

Santos anında silindi! Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin ekibi açıklandı

Santos anında silindi! Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin ekibi açıklandı

Beşiktaş, Fernando Santos'un görevine son vermesinin ardından hızla yeni bir teknik ekip oluşturdu. Serdar Topraktepe liderliğindeki yeni kadro, resmi olarak duyuruldu.

Spor

23.04.2024, 22:00

Beşiktaş, Fernando Santos'un görevine son verilmesiyle birlikte Portekizli hocanın ekibinin isimlerini resmi internet sitesinden hızla kaldırdı. Bu kararın ardından, Serdar Topraktepe liderliğindeki yeni teknik ekip belirlendi.

Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, Lamia'yı 5-0 mağlup etti Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, Lamia'yı 5-0 mağlup etti Haberi Görüntüle

YENİ EKİP AÇIKLANDI

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Serdar Topraktepe'nin ekibi de belli oldu. Kaleci antrenörlüğü görevine Hakan Çalışkan atanırken, atletik performans antrenörlüğü pozisyonlarına Miguel Peiro Montanana ve Barış Gürol getirildi.

İspanya'da dev takas! Yılın transferi olacak İspanya'da dev takas! Yılın transferi olacak Haberi Görüntüle

YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Beşiktaş Yönetimi, Fernando Santos ile yaşanan kötü sonuçların ardından hızlı bir şekilde yeni bir döneme hazırlanıyor. Serdar Topraktepe liderliğindeki yeni teknik ekip, kulübün hedeflerine ulaşmak için çalışmalara başladı.

Dursun Özbek'ten flaş seçim açıklaması: TFF istemedi Dursun Özbek'ten flaş seçim açıklaması: TFF istemedi Haberi Görüntüle

SAMSUNSPOR MAÇI SONRASI KARAR ALINDI

Beşiktaş Yönetimi, dün Tüpraş Stadı'nda oynanan ve 1-1 sonuçlanan Samsunspor maçının ardından olağanüstü bir toplantı gerçekleştirerek Fernando Santos'un görevine son verme kararı aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading