Yandex Metrica

Weghorst, Süper Lig devi ile anlaşmaya çok yakın

Weghorst, Süper Lig devi ile anlaşmaya çok yakın

Trabzonspor'un gelecek sezon için forvet transferinde hedefi, eski Beşiktaşlı golcü Wout Weghorst. Ancak, yolunda gitmeyen Paul Onuachu transferi ve Southampton'un beklentileri, Weghorst'un transferini belirsiz kılıyor.

Spor

29.03.2024, 16:40

Trabzonspor, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek adına transfer piyasasında atak yapmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın forvet hattı için öncelikli tercihi ise Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst oldu.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Trabzonspor yönetimi, Burnley'de forma giyen ve bu sezon Hoffenheim'da kiralık olarak mücadele eden Weghorst'u kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor. Ancak, 31 yaşındaki Hollandalı golcü için Burnley'nin tavrı belirsizliğini koruyor.

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaştı mı? Mercan'ın transferinde kulis bilgisi! Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaştı mı?... Haberi Görüntüle

ONUACHU İŞİ ZORA GİRDİ

Trabzonspor'un alternatif hedefi Weghorst'a yönelmesinin ardında, Paul Onuachu transferinde yaşanan zorluklar da etkili. Southampton'un 10 milyon Euro üzerindeki bonservis talebi, Trabzonspor'un elini zorluyor. Nijeryalı golcünün tekrar kiralanıp kiralanmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

TFF başkan adayı İsmail Uyanık kimdir, kaç yaşında ve nereli? TFF başkan adayı İsmail Uyanık kimdir, kaç yaşında ve nereli? Haberi Görüntüle

WEGHORST HAMLESİ DAHA ÖNCE TUTMAMIŞTI

Trabzonspor'un ara transfer döneminde de Weghorst için hamle yaptığı ancak olumsuz yanıt aldığı belirtiliyor. Ancak, bordo-mavililerin bu kez Weghorst transferi için tüm kozlarını oynayacağı ifade ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading