Yandex Metrica

Vitor Pereira ve İrfan Can Kahveci tartıştı mı? Antrenmandaki kare dikkat çekti

Vitor Pereira ve İrfan Can Kahveci tartıştı mı? Antrenmandaki kare dikkat çekti

Son dakika haberleri.. Fenerbahçe'de hafta sonu yapılacak Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını bugün yapılan idmanla devam etti.

Spor

23.01.2024, 18:24

Süper Lig'in 15.haftasında evinde Çaykur Rizespor ile mücadele edecek Fenerbahçe, çalışmalarını sabah yapılan antrenmanla devam etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktörü Vitor Pereira yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan oyuncuların pas çalışmasıyla sürdürdükleri idman, dar alanda çift kale maçın ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Öte yandan tedavisi devam eden Enner Valencia ve Altay Bayındır antrenmanda yer almazken, sakatlığı olmadığı halde idmana katılmayan İrfan Can Kahveci ise akıllarda soru işareti yarattı.

18 puanı silindi! Kartallar küme düşüyor 18 puanı silindi! Kartallar küme düşüyor Haberi Görüntüle

İRFAN CAN İDMANDA YOK!

PDFK'dan 2 maç men cezası alan 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun Mert Hakan Yandaş ile birlikte takımdan ayrı özel programlarla çalıştığı aktarıldı.

Göztepe ile oynanan maçta oyunda alınan İrfan Can'ın teknik direktör Vitor Pereira'ya gösterdiği tepkiler mücadeleye damga vurmuştu.

Öğrenilen biligilere göre ikili arasında problemin olmadığı, Pereira'nın kendisine takımının en önemli isimlerin başında geldiğini milli futbolcuya bildirdiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading