Yandex Metrica

Ünlü sporcudan olay itiraf: 500 milyon doları kadınlarla yedim çocuklarıma bir şey kalmadı

Ünlü sporcudan olay itiraf: 500 milyon doları kadınlarla yedim çocuklarıma bir şey kalmadı

ABD'li eski boksör Mike Tyson, kariyeri boyuncu kazandığı 500 milyon doları kadınlarla tükettiğini ve çocuklarına pay bırakmayacağını açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:40

Boks tarihinin gelmiş geçmiş en iyi isimlerinden biri olarak gösterilen ABD'li eski sporcu Mike Tyson, kariyeri boyuncu kazandığı 500 milyon doları tükettiğini ve çocuklarına pay bırakmayacağını açıkladı.

Tümer Metin'den Milli Takım'a Barıiş Alper önerisi: O mevkiye çekin! Tümer Metin'den Milli Takım'a Barıiş Alper önerisi: O mevkiye çekin! Haberi Görüntüle

''HEPSİNİ KADINLARLA YEDİM''

Geçtiğimiz günlerde bir podcast yayınına katılan 56 yaşındaki eski sporcu Mike Tyson, "500 milyon dolarlık servetimin hepsini kadınlarla birlikte yedim. Çocuklarıma fazla bir şey kalmadı. Onlara çok çalışmalarını öneriyorum, para onlara zarar verdi." şeklinde açıklama yaptı.

Futbol kirlendi! Futbolcunun başına bıçak attılar, hakem oyunu bile durdurmadı Futbol kirlendi! Futbolcunun başına bıçak attılar, hakem oyunu bile durdurmadı Haberi Görüntüle

''SON 1 MİLYONUNU REHABİLİTASYONA HARCADIM''

2020 yılında ayda yaklaşık yarım milyon dolar kazandığı bilinen 56 yaşındaki Tyson, "Boks kariyerim boyunca kazandığım 500 milyon doların son 1 milyonunu rehabilitasyona harcadım. Hiçbir şeyim kalmadı. Onlara bol sıfırlı bir şeyler bırakamayacağım. Çok çalışma ve dua öğretisi bırakıyorum. Para onlara yardım etmezdi. Onlara zarar verirdi çünkü onlara kendi başlarının çaresine bakmayı ve zorlukların üstesinden gelmeyi, çalışmayı öğretmezdi" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading