Yandex Metrica

Futbol kirlendi! Futbolcunun başına bıçak attılar, hakem oyunu bile durdurmadı

Futbol kirlendi! Futbolcunun başına bıçak attılar, hakem oyunu bile durdurmadı

Yeşil sahalar her geçen gün şiddet olaylara gündeme gelmeye devam ediyor. Kolombiya Apertura'da Medellin-Atletico Nacional derbisinde dehşet verici bir olay yaşandı. Tribünden atılan bir bıçak, Atletico Nacional'in oyuncusu Pablo Ceppelini'nin başına isabet etti.

Spor

24.04.2024, 11:37

Futboldaki şiddet ve holiganlık seviyesi her geçen gün artarak devam ederken spora ve sportmenliğe yakışmayan onlarca olayla futbol git gide kirlenmeye devam ediyor. Futbol dünyanın en popüler sportif oyunu olmasına rağmen artan şiddet olaylarıyla artık daha ciddi önlemler alınması gereken bir spor haline dönüşmüş vaziyette.

Mike Tyson-Jake Paul boks maçı hangi kanalda, nereden, nasıl izlenir? Mike Tyson-Jake Paul boks maçı hangi kanalda, nereden, nasıl izlenir? Haberi Görüntüle

KOLOMBİYA'DA İNANILMAZ OLAY

Kolombiya Apertura'nın 18. haftasında Medellin ile Atletico Nacional arasındaki derbi mücadelesinde korkunç bir olay yaşandı.

Maçın uzatma dakikalarında, Atletico Nacional'in Uruguaylı oyuncusu Pablo Ceppelini'nin başına tribünden atılan bir bıçak isabet etti.

Mert Hakan Yandaş derbide oynayacak mı? Beşiktaş derbisinde Mert Hakan Yandaş forma giyecek mi? İsmail Kartal karar verdi... Mert Hakan Yandaş derbide oynayacak mı? Beşiktaş derbisinde Mert Hakan... Haberi Görüntüle

FUTBOLCUNUN KAFASINA BIÇAK GELMESİNE RAĞMEN HAKEM OYUNU DURDURMADI

Tribünden atılan bıçak, Ceppelini'nin kafasına isabet ettiği sırada korner kullanacağı an yaşandı. Olayın hemen ardından sağlık ekipleri müdahale etti ancak orta hakemin maçı durdurmaması dikkat çekti. Şans eseri, bıçağın sap kısmının oyuncuya temas ettiği belirtildi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının tarihi açıklandı! Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının tarihi açıklandı! Haberi Görüntüle

MAÇ TATİL EDİLMEDİ

Olayın ardından konuşan Ceppelini, "Maçın tatil edileceğini düşündük. Kafamda şişlik ve kan vardı ama dikişlik bir durum yok endişelenmeyin" ifadelerini kullandı.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

2

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading