Yandex Metrica

Ümit Özat Fenerbahçe'nin yeni başkanını açıkladı! Ali Koç'a sert rakip geliyor

Ümit Özat Fenerbahçe'nin yeni başkanını açıkladı! Ali Koç'a sert rakip geliyor

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu Ümit Özat, başkanlığa aday olacağını açıklayan Sadettin Saran işe birlikte gençlerle buluştu.

Spor

23.01.2024, 18:50

Fenerbahçe'nin bir sonraki kongresine başkan aday olması beklenen Sadettin Saran, eski futbolcu ve teknik direktör olan Ümit Özat ile birlikte spor söyleşisine katıldı.

Avcılar Belediyesi tarafından Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Avcılar’da Gençlik ve Spor Söyleşileri paneline katılan ikili, geleceğe dair değerlendirmelerde bulundu.

İlk olarak mikrofonu eline alan Sadettin Saran, "Fenerbahçe'de başkan olmak benim en büyük hayalimdi. Hiçbir zaman saklamadım. İlk beni Aziz Bey yönetime alırken de söyledim; İnşallah ben bir gün başkan olurum. O zaman Nihat Bey 'Oğlum böyle bir şey söylenir mi?' dedi. Niye söylemeyeyim, benim hayalim..." ifadelerini kullandı.

 

Kulüpler TFF seçimleri konusunda hemfikir: İşte istenen seçim tarihi Kulüpler TFF seçimleri konusunda hemfikir: İşte istenen seçim tarihi Haberi Görüntüle

ÜMİT ÖZAT YENİ BAŞKANI DUYURDU

Sadettin Saran ile birlikte söyleşiye katılan eski milli futbolcu Ümit Özat, bir sonraki kongrede yeni başkanın kim olacağını açıkladı.

Sadettin Saran ile 10 yıldır görüşmediğini ve kendisinden bir beklentisinin olmadığını belirten Özat, “Saran, gelecekteki en yakın kongredeki başkan adayı değil, başkanıdır” ifadelerini kullanarak dikkat çekici bir açıklama yaptı.

Türkiye'de teknik direktörlük yapmanın zor olduğunu aktaran Ümit Özat, “Hayatım boyunca hiçbir zaman çıkar ilişkisine girmedim. Türk futbolu doğru bir yerde değil. Zaten bu koşullarda düzelmesi mümkün değil. Futbolu bilen insanlar futbolu yönetmiyor. İşin ehli olmayan insanlar işin içerisinde. Türkiye’de herkesin ‘Bildiği’ iki şey var; Biri futbol, diğeri siyaset. İkisinde de durumumuz ortada. Avrupa’da kulüp başkanını seneden seneye görürdük, burada soyunma odasında görüyoruz. Mevcut başkana bir soru soruyorlar; Neden altyapıdan kimse yok. Diyor ki; Bir ıstakoz bile 5 yılda bir yetişir. Türk milletinin yüzde 90’ı ıstakozu ya televizyonda ya dergide görmüştür. Verdiği örneğe bak ama para bende düdüğü ben çalarım diyor. Türk futbolunun özeti bu bence” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading