Yandex Metrica

Türkiye Boks Şampiyonasının düzenleneceği şehir belli oldu!

Türkiye Boks Şampiyonasının düzenleneceği şehir belli oldu!

Son dakika haberleri... Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Zonguldak'ta düzenlenecek.

Spor

23.01.2024, 17:59

 Zonguldak'ta boks heyecanı yaşanıyor.

Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, 18-24 Eylül tarihleri arasında Zonguldak'ta yapılmasına karar verildi. 

Türkiye Boks Federasyonundan tarafından yapılan açıklamaya göre, teknik toplantısı yarın yapılacak turnuva, bu sene Türk boksunun efsane isimlerinden biri olan Nuri Eroğlu adına yapılacak.

Boks Şampiyonası 18 Eylül Cumartesi günü açılış seremonisi ve elemelerle başlayacak.

Elemeler, çeyrek finaller ve yarı finallerle devam edecek organizasyonda sporcular, 24 Eylül Cuma günü madalya için ringe çıkacak.

Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Haberi Görüntüle

NURİ EROĞLU KİMDİR? 

1951 yılında Konya'da doğan Nuri Eroğlu, 1968 ile 1980 yılları arasında aktif boks yaparak 35 kez milli formayı giymiştir. Kariyerinde birçok şampiyonluk yaşayan Eroğlu, Ordular Arası Dünya Boks Şampiyonluğu ve ikinciliği, Büyük Erkekler Avrupa Üçüncülüğü, Büyükler Balkan Boks Şampiyonluğu ve ikinciliği, Uluslararası Alma-Ata Boks Turnuvası Şampiyonluğu, 50. Yıl Uluslararası Cumhuriyet Boks Kupası Şampiyonluğu, Uluslararası Katoviçe Boks Turnuvası Şampiyonluğu ve 1971,73,75,76,78 yılları arasında 5 defa Büyükler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonu olmuştur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading