Yandex Metrica

Transferde Di Maria bombası! Son imzasını atacak

Transferde Di Maria bombası! Son imzasını atacak

Arjantinli süper yıldız Angel Di Maria, futbol kariyerine adım attığı kulüp olan Rosario Central'e dönüş hayalini tekrarladı. Benfica ile sözleşmesi sezon sonunda süresi dolacak olan Di Maria'nın futbolu Rosario Central'de başladığı gibi bitirmek istediği öğrenildi.

Spor

02.04.2024, 16:21

2022-23 sezonu sonunda Juventus'la yollaını ayıran Angel Di Maria'nın adı uzun süre Türk kulüpleriyle de geçmiş ve sonuç alınamamıştı. Daha sonra Di Maria sezon başlarken tercihini Benfica'dan yana kullanmış ve 1+1 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

Arda Turan çıldırdı! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı Arda Turan çıldırdı! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı Haberi Görüntüle

TARANSFER OLMAK İSTEDİĞİ KULÜBÜ AÇIKLADI

Benfica ile anlaşması sezon sonunda sona erecek olan Arjantinli süper yıldız opsiyonunu kullanıp kullanmayacağı merak edilirken, Di Maria geleceğine yönelik ESPN'e açıklamalarda bulundu ve Rosario Central takımına dönme hayalinin olduğunu "Geri dönme arzum ve umudum her zaman var. Ancak şu anda sakinim. Benfica ile olan sözleşmemin bitmesini bekliyorum. Kariyerimi Rosario Central'da bitirmek istediğimi her zaman söyledim ve hala aklımda bu var." diyerek vurguladı.

İtalya'da Şampiyonlar Ligi sevinci! Neden fazladan takımla katılacak? İtalya'da Şampiyonlar Ligi sevinci! Neden fazladan takımla katılacak? Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Benfica ile toplam 39 karşılaşmaya çıkan Angel Di Maria 15 gol, 11 asistlik katkıda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading