Yandex Metrica

Sitede Ara

Trabzonspor'dan forvet hamlesi! İlk anlaşma sağlandı

Trabzonspor'dan forvet hamlesi! İlk anlaşma sağlandı

Süper Lig'de beklentilerin gerisinde kalan Trabzonspor yarın Beşiktaş ile Türkiye Kupası finalinde kozlarını paylaşacak. Ligin bitmesine 1 hafta kala gelecek sezon hazırlıklarına ağırlık veren Karadeniz ekibi, Ukraynalı forvet ile anlaşma sağladı. Oyuncu ile prensipte anlaşan Trabzsonpor, Club Brugge ile bir araya gelmeyi bekliyor. İşte detaylar...

Spor

22.05.2024, 11:33

Trendyol Süper Lig'de rakiplerin gerisinde kalan Karadeniz ekibi, Türkiye Kupası final maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

23 Mayıs Perşembe (yarın) Beşiktaş ile Olimpiyat Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak Trabzonspor, müzesine kupa götürmeyi hedefliyor.

Öte yandan ligin bitmesine 1 hafta kala gelecek sezon çalışmalarına devam eden bordo mavililer, ilk transferini Club Brugge'den yapmayı planlıyor.

Trabzonspor, hucüm hattına takviye yapmak için transfer planlaması yaparken bonservisi Belçika ekiplerinden Club Brugge'da bulunana Valencia'da kiralık oynatan Roman Yaremchuh'u gündemine aldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bonservisi Belçika ekibi Club Brugge'da blunan, Valencia'da kiralık oynayan Ukraynalı forveti Roman Yaremchuk'u gündemine aldı.

Galatasaray transfer için Manchester United ile masaya oturdu! Nefes kesen pazarlık Galatasaray transfer için Manchester United ile masaya oturdu! Nefes kesen... Haberi Görüntüle

OYUNCU İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Takvim'de yer alan habere göre; 28 yaşındaki futbolcuyla yaptığı görüşmelerde önemli bir mesafe kateden Bordo-Mavililer'in tecrübeli futbolcuyu ikna ettiği öğrenilirken, kulübüyle görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Vazgeçmeyi bilmeyen dev: Manchester United Vazgeçmeyi bilmeyen dev: Manchester United Haberi Görüntüle

29 MAÇA ÇIKTI

İspanyol ekibiyle 29 maça çıkan yıldız futbolcu 4 gol kaydetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading