Yandex Metrica

Trabzonspor'da bir ayrılık daha: Yazıcı takıma veda etti

Trabzonspor'da bir ayrılık daha: Yazıcı takıma veda etti

Trabzonspor'da yaprak dökümüne bir oyuncu daha eklendi. Başkan Ertuğrul Doğan daha ilk resmi maçına çıkmadan oyuncular tek tek takım arkadaşlarıyla vedalaşarak tesisten ayrılıyor. O kervana bu kez de ortasaha oyuncusu Yusuf Yazıcı katıldı.

Spor

23.01.2024, 20:39

Yaz transfer sezonunda Rusya ekibi CSKA Moskova'dan yuvasına geri dönen Yusuf Yazıcı tekrar takımdan ayrılıyor.2019 yılında 18.5 milyon euro karşılığında Fransa'dan Lille ekibi'ne transfer olan Yazıcı başarılı 2 sezon geçirmişti. Yazıcı 2. Trabzonspor döneminde ise eleştilerin hedefi halina geldi.

Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor Premier Lig'de ortalık karıştı! Zirvedeki savaş nefes kesiyor Haberi Görüntüle

YUVAYA DÖNÜŞÜ SEVİNDİRİCİ OLMADI

CSKA Moskova'dan tekrar Trabzonspor'a gelen Yazıcı, 2.kez yuvaya dönüşünde beklenen performansı sergileyemeyerek taraftarı hayal kırıklığına uğrattı.

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a mı geliyor? Transfer iddialarına yanıt Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a mı geliyor? Transfer iddialarına yanıt Haberi Görüntüle

BOOMERANG KARİYER

26 Yaşındaki oyuncu yaz döneminde takımdan ayrılacakken yeni takımı ise merakla bekleniyordu.Yazıcı, Trabzonspor'a geldiği takım olan CSKA Moskova ile tekrardan anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.

Galatasaray'dan 75 milyon euroluk transfer hedefi Galatasaray'dan 75 milyon euroluk transfer hedefi Haberi Görüntüle

2. TRABZONSPOR DÖNEMİ KARNESİ

Bu sezon Trabzonspor formasıyla şu ana kadar 18 resmi maça çıkan Yusuf Yazıcı, bunların 7'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 685 dakika süre alan 26 yaşındaki oyuncu, 5 golle skora etki edebildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading