Yandex Metrica

Trabzonspor'un yıldızı Marek Hamsik'ten şampiyonluk sözleri

Trabzonspor'un yıldızı Marek Hamsik'ten şampiyonluk sözleri

Son dakika haberleri... Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Marek Hamsik, liderliğin tadını çıkardıklarını ve Abdülkadir Ömür'ün çok büyük bir yetenek olduğunu belirterek değerlendirmelerde bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:11

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik, Çaykur Rizespor maçı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Lider olmaktan  hem mutlu hem de gururlu olduklarını belirten Hamsik, "Tabii ki tepede kalmanın kolay olmayacağının, zor olacağının farkındayız. Bu yönde çalışmalara devam ediyoruz. Burada işime odaklanmış durumdayım. Hayatımın tadına çıkarmayı ve işimi tamamen iyi derecede yapmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Uğurcan Çakır hakkında değerlendirmelerde bulunan 34 yaşındaki oyuncu, "Kendisi harika bir kaptan. Hem burada yetişmiş, hem de buranın yetiştirdiği en önemli oyunculardan bir tanesi. Dolayısıyla onunla beraber olmaktan çok mutluyuz. Takımımızda tecrübeli arkadaşlarımız da var. Sadece hep beraber birimize yardım ederek işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz." görüşlerini dile getirdi.


HAMSİK: ABDÜLKADİR KİLİT ROLDE

"Takım arkadaşlarınız sizden bu kadar güzel sözlerle bahsedince mutlu olursunuz. Ben de arkadaşlarımdan bu sözleri duyunca mutlu oluyorum. Berat’a geldiğimde ilk başta ona da söylemiştim, 'Eğer böyle devam edersen, bu şekilde üstüne koya koya devam edersen milli takıma da mutlaka gideceksin' demiştim. Zaten milli takıma seçildi orada da oynadı. Onun için çok büyük adım oldu. Abdülkadir Ömür bence Türkiye’nin en büyük yeteneklerinden bir tanesi. Zaten ne kadar yetenekli olduğunu herkes görüyor. Son maçta bizim için kilit roldeydi, o da bize son maçta yardımcı oldu."

27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş maçına taraftar alınacak mı? Beşiktaş deplasman tribünü açık mı? 27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş maçına taraftar alınacak mı? Beşiktaş deplasman... Haberi Görüntüle

'İKİ PARTİ İLE KUTLAMAK İSTERİM'

"Göztepe maçında Abdullah Avcı ile yaptığım çok özel bir konuşma değildi aslında. Zaten hocayla aramızda yaptığımız sürekli konuşmalar. Tabii ki ben de her oyuncu gibi kulübede olmaktansa ilk 11’de oynamayı tercih ettiğimi söylemiştim." 

"Eski takımım Napoli de lider. Umuyorum şu anda böyle bitirecekler. Sezon sonunda böyle biterse aynı anda iki partiyle ben de bunu kutlamış olacağım."

Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Haberi Görüntüle

'KOLAY OLMAYACAK'

"Tüm şehrin hayalinin şampiyonluk olduğunun ve beklentilerin çok yüksek olduğunun ben de farkındayım. Şu anda ama sadece 10 maç tamamlandı. Ligin tamamında namağlup gitmek kolay olmayacak. Mutlaka bu takımın berabere kalacağı yada kaybedeceği maçlar da olabilecektir. Benim taraftarlardan beklentim, kötü gittiğinde, istemediğimiz şekilde kaybettiğimiz maçlardan sonra onlardan bu desteği bekliyoruz. İlk sıradayız. Bu ilk sırada olmanın tadını çıkarmaya çalışıyoruz. Önemli olan işin sonunda ilk sırada kalabilmek. Ama şu anda liderliğin tadını çıkartıyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading