Yandex Metrica

Trabzonspor şehirde heyecan yarattı! O sene bu sene mi?

Trabzonspor şehirde heyecan yarattı! O sene bu sene mi?

Son dakika haberleri... Süper Lig'de oynadığı ilk 12 haftada 30 puan toplayan Trabzonspor, şehirde büyük heyecan yarattı.

Spor

23.01.2024, 18:16

Süper Lig'de 12.haftayı lider kapatan Trabzonspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde bu sezon oynadığı maçlarda henüz mağlubiyetle tanışmayan Karadeniz temsilcisinin, şampiyonluk adaylarından Galatasaray'a 9, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye de 10'ar puan fark atması Trabzon'da 7'den 70'ye herkesi mutlu etti.

Bordo-mavili taraftarlar son lig şampiyonluğunu 1975-76 sezonunda yaşayan takımlarının sezon sonunda şampiyon olacağına yürekten inanıyor.

Kent meydanında ayakkabı boyacılığı yapan Şenol Karaman, şampiyonluğa gönülden inandıklarını belirterek, "Kesinlikle, 'bu sene, o sene' diyoruz. Bütün şehir kenetlenmiş durumda." ifadelerini kullandı.

TFF başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, aslen nereli? Servet Yardımcı hayatı ve biyografisi TFF başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, aslen nereli? Servet Yardımcı... Haberi Görüntüle

KARAMAN: BÜTÜN MUTLULUĞUMUZ TRABZONSPOR

Lig'in ikinci devresinde yapılacak takviyelerle takımın daha da güçleneceğini belirten  Karaman, "Takım kenetlenmiş durumda. Bakasetas bile 30 yıldır Trabzonluymuş gibi top oynuyor. Ben 45 yaşındayım, şampiyonluk gördüysem de hayal meyal hatırlıyorum. Çok küçüktüm. Bu sene inşallah Trabzonspor şampiyon olacak. Bütün hüznümüz de mutluluğumuz da her şeyimiz Trabzonspor." dedi.

Pastane çalışanı Zeki Korkmaz da en son, kendisinin doğduğu yıl Trabzonspor'un şampiyon olduğunu, bu sene mutlu sona ulaşacaklarını aktararak, "Bir problem yaşamazsak inşallah bu sene, o sene olacak. Bazen eskilere takılıyoruz ama onlara takılmazsak, birlik ve beraberlik içinde bu sene ipi göğüsleyeceğiz. Trabzonspor anlatılmaz, yaşanır. Kalp atışı, aşk gibidir. Aşık olduğunda insan nasıl heyecanlanırsa Trabzonspor bizde de öyledir." açıklamasında bulundu.

Galatasaray'ın zenginlik 'joker'i! Değerini 10x katladı Galatasaray'ın zenginlik 'joker'i! Değerini 10x katladı Haberi Görüntüle

KARAÇOMAK: ÇOK ÖZLEDİK ŞAMPİYONLUĞU

Trabzonspor'un eski futbolcularından olan Ünsal Karaçomak ise 20-25 senedir şampiyonluğa hasret olduklarını belirterek, "25 yaşındaki bir adam şampiyonluk göremedi. İnşallah bu sene şampiyonluğu tadacaklar. Temennimiz odur. Faroz Mahallesi bu konuda Trabzon'un başını çeker. Çok özledik şampiyonluğu. Yöneticisiyle, hocasıyla, taraftarıyla bir bütün olacağız. Bu yasaklar da kalkacak inşallah, daha iyi olacak. Stadımız dolunca seyircimiz itici bir güç. Bununla beraber inşallah şampiyonluğu kucaklayacağız bu sene. Benim şüphem yok. Allah'ın izniyle topçularımız sakatlanmasın, özlediğimiz hasrete kavuşacağız. 7'den 70'ye yüzümüz gülecek." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading