Yandex Metrica

Galatasaray'ın zenginlik 'joker'i! Değerini 10x katladı

Galatasaray'ın zenginlik 'joker'i! Değerini 10x katladı

Galatasaray'ın EURO 2024 sonrası transfer stratejisi çerçevesinde Barış Alper Yılmaz'dan elde etmeyi planladığı kar, dikkat çekiyor. Milli futbolcunun performansıyla Avrupa'nın dikkatini çekmesi, Galatasaray'a önemli bir transfer geliri vadediyor.

Spor

18.04.2024, 10:37

Galatasaray, EURO 2024 sonrası transfer stratejisini şekillendirirken, Barış Alper Yılmaz'ın adı ve performanı öne çıkıyor. Genç yetenek, Avrupa'da büyük ilgi görmesiyle Galatasaray'a önemli bir transfer karı vadediyor.

Arda Güler Real Madrid'den ayrılacak mı? Arda Güler hangi takıma transfer olacak? Arda Güler Real Madrid'den ayrılacak mı? Arda Güler hangi takıma... Haberi Görüntüle

EURO 2024 SONRASI BEKLENECEK

Teknik direktör Okan Buruk'un takımdaki "joker"i olarak ön plana çıkan Barış Alper Yılmaz, son Alanyaspor maçında sol açık bölgesine geçerek mücadelenin kaderini değiştirdi. Bu performansıyla Avrupa'nın büyük kulüplerinin dikkatini çeken genç futbolcunun transferi EURO 2024 sonrasına bırakılacak.

Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi maçı ne zaman, hangi kanalda? Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi... Haberi Görüntüle

DEĞERİNİ 10 KATINA YAKIN KATLADI

Galatasaray'ın, 2.1 milyon euroya transfer ettiği Barış Alper Yılmaz'dan inanılmaz bir kar elde etmeye hazırlandığı belirtiliyor. Milliyet'in haberine göre, Sarı-Kırmızılılar, genç yeteneği 20 milyon euronun üzerinde bir rakama satmayı planlıyor.

Kim Min-Jae geri dönüş için gün sayıyor Kim Min-Jae geri dönüş için gün sayıyor Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon toplam 49 maça çıkıp 2967 dakika süre alan Barış Alper Yılmaz, 6 gol ve 9 asistle takıma skor katkısı sağladı. 23 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray'ın EURO 2024 sonrası gelecek planları, Barış Alper Yılmaz'ın değerinin artmasıyla şekillenecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading