Yandex Metrica

Trabzonspor revizyona gidiyor! Takımdan ayrılacak isimler belli oldu

Trabzonspor revizyona gidiyor! Takımdan ayrılacak isimler belli oldu

Son dakika spor haberleri... Trabzonspor, sözleşmesi sezon sonunda bitecek isimlerle yollarını ayırmayı planlarken kadroda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanıyor.

Spor

23.01.2024, 20:36

Spor Toto Süper Lig'de milli ara öncesinde 26. haftayı bay geçen Trabzonspor'da yeni sezonun çalışmaları başladı.

Trabzonspor yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek isimlerle yollarını ayırmayı planlarken kadroda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanıyor.

Sontos'un ardından Feyyaz Uçar da mı gidiyor? İstifa iddiasına yanıt Sontos'un ardından Feyyaz Uçar da mı gidiyor? İstifa iddiasına yanıt Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'DAN AYRILACAK İSİMLER BELLİ OLDU

Sabah gazetesinde yer alan haberde; yönetim kurulunun sezon sonuna doğru kadro planlamasına başlayacağı ve sözleşmeleri bitecek Marek Hamsik'in yanı sıra kiralık olarak forma giyen Jean Gbamin, Yusuf Yazıcı ve Naci Ünüvar'la yeni sözleşme imzalanması beklenmiyor.

Ek olarak yüksek ücret alan oyunculara teklif getirmeleri halinde kolaylık sağlanacağı ifade edildi. 

Takımın tecrübeli isimleri Vitor Hugo, Bruno Peres ve Anastasios Bakasetas gibi isimlere teklif gelme ihtimalinin bulunduğu kaydedildi. Kasımpaşa'da kiralık olarka forma giyen Fode Koita'yla da yolların ayrılacağı aktarıldı.

Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A Milli Takım'dan Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A... Haberi Görüntüle

EDIN VISCA GERİ DÖNÜYOR

Öte yandan sakatlığını atlarak takıma dönen Edin Visca'nın milli aranın ardından ilk 11'e yerleşeceği ve arada fiziksel olarak eksiklerini gidereceği ifade edildi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilecek aranın ardından Trabzonspor, Kayserispor'u ağırlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading