Yandex Metrica

Trabzonspor'a transfer olan Edin Visca'nın ilk sözleri taraftarları ayağa kaldırdı

Trabzonspor'a transfer olan Edin Visca'nın ilk sözleri taraftarları ayağa kaldırdı

Son dakika haberleri... Trabzonspor'un Başakşehir'den kadrosuna kattığı Edin Visca basın toplantısında ilk düşüncelerini paylaştı.

Spor

23.01.2024, 22:03

Trabzon'a çok istekli ve motive olarak gideceğini açıklayan Edin Visca, "Tekrar şampiyon olup, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim. Çok kolay değil buradan ayrılmak. Beni bilirsiniz. Her sezona hedef koyarak devam ederim." dedi.

Süper Kupa şampiyonu Galatasaray kupasına ne zaman kavuşacak? İşte o kritik maç Süper Kupa şampiyonu Galatasaray kupasına ne zaman kavuşacak? İşte o... Haberi Görüntüle

VİSCA: ABDULLAH AVCI BENİM ÖĞRETMENİM

Edin Visca: 10 seneden sonra çok heyecanlıyım. Göksel Gümüşdağ benim için bir baba gibi. Ona çok teşekkür etmek istiyorum. Bunca yıldır çok teklif geldi ama bu kadar çok isteyen kulüp olmamıştı. Başkan Amet Ağaoğlu'na da çok teşekkür ederim. Tekrar şampiyonluk yaşamak, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Abdullah Avcı, benim öğretmenim. Çok istekli gideceğim. 2-3 sene, Türkiye futbolunda en önemli rol oynayacağımızı düşünüyorum.

Transfer sürecine dair bilgiler veren Başakşehir Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Son 2 ayda başkanla 20-25 sefer bir araya geldik. 2 ayda neden bitti diyorsanız, başkan ve Trabzonspor çok istekliydi. Bizim tarafta da Ömer Ayvacı başta olmak üzere Mustafa Eröğüt ve Mustafa Saral... Trabzon ve Trabzonspor camiasına hayırlı olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading