Yandex Metrica

Tibor Pleiss'ın boyu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hayrete düşürdü

Tibor Pleiss'ın boyu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hayrete düşürdü

THY Avrupa Ligi'nde şampiyon olan Anadolu Efes’in Alman pivotu Tibor Pleiss, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan hediyesini aldı. Bu esnada yan yana gelen ikili arasındaki boy, keyifli sohbete dönüştü.

Spor

23.01.2024, 19:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan, THY Avrupa Ligi'nde üst üste ikinci kez şampiyon olan Anadolu Efes'i Külliye'de kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, başta Ergin Ataman olmak üzere basketbıoclualrı ve yöneticileri tek tek tebrik etti. 

İngiltere Premier Lig'de baskın: Yıldız futbolcu maçın ortasında tutuklandı! İngiltere Premier Lig'de baskın: Yıldız futbolcu maçın ortasında tutuklandı! Haberi Görüntüle

HEDİYESİNİ VERDİ SAMİMİ SOHBET DİKKAT ÇEKTİ

Avrupa’dan kupa ile dönen Anadolu Efes’in yıldız oyuncusu Tibor Pleiss, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan hediyesini aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Anadolu Efes'li Tibor Pleiss arasında geçen samimi diyalog dikkat çekti. Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Alman pivot Tibor Pleiss'la gazetecilere poz veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıldız basketbolcunun uzun boyu karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 

Avrupa basınında Fenerbahçe! Şampiyonlar Ligi müjdesi ve Ülke puanı... Avrupa basınında Fenerbahçe! Şampiyonlar Ligi müjdesi ve Ülke puanı... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'I ŞAŞIRTAN PİVOT: ''2,22'Mİ?''

Alman pivotun boyunu soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''2.22'mi?'' diyerek aldığı cevap karşısında şaşkın bakışlarla eliyle 'okey' işaret yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading