Yandex Metrica

TFF, Murat Sancak'ın açıklamaları sonrası Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu!

TFF, Murat Sancak'ın açıklamaları sonrası Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu!

Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de oynanan Adana Demirspor-Beşiktaş maçının ardından harekete geçti.

Spor

07.04.2024, 21:50

 TFF, Murat Sancak'ın açıklamaları üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruda bulunduğunu ve Adana Demirspor başkanının elindeki tüm belgeleri paylaşmasını istediğini açıkladı.

Resmi siteden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 25. Haftasında 14.02.2022 tarihinde oynanan Adana Demirspor A.Ş.-Beşiktaş A.Ş. müsabakası sonrasında, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sayın Murat Sancak’ın; TFF yetkilileri, hakemlerimiz ve Süper Lig’de görev yapan teknik sorumluların içinde, halen FETÖ’cülerin bulunduğu yönünde medya kuruluşlarına açıklamalarda bulunmuştur.

TFF olarak, Sayın Sancak’ı bu iddialarına ilişkin; elindeki tüm isimleri, bilgi, belge ve kanıtlarıyla Federasyonumuza ve devletimizin yetkili mercilerine iletmeye davet eder, bu iddialar hakkında gerekli tahkikatın yapılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuruda bulunduğumuzu kamuoyunun bilgilerine sunarız.

İstanbul derbisinde Başakşehir, Pendikspor'u devirdi İstanbul derbisinde Başakşehir, Pendikspor'u devirdi Haberi Görüntüle

MURAT SANCAK NE SÖYLEMİŞTİ?

Adana Demirspor - Beşiktaş maçında hakem Ali Şansalan'ın verdiği kararlara tepki gösteren Murat Sancak, "Fetöcü hakemleri temizleyin. Bugün az daha katliam olacaktı. Bütün taraftarı tahrik etti. Futbolcuları sahada tehdit etti. Herhalde birinci maçın intikamını aldılar. Eyyamcı hakemlerle bu lig bitmez." ifadelerini kullanmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading