Yandex Metrica

Tarihi kongre öncesi Ali Koç harekete geçti! Fenerbahçe'yi 2 kritik zirve bekliyor

Tarihi kongre öncesi Ali Koç harekete geçti! Fenerbahçe'yi 2 kritik zirve bekliyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurul öncesinde kritik adımlar atıyor. Eski yöneticiler ve yüksek divan kurulu üyeleriyle yapacağı toplantılar, kulübün geleceği açısından büyük önem taşıyor.

Spor

25.03.2024, 10:19

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün tarihi bir dönemeçte önemli kararlar almak üzere harekete geçiyor. 2 Nisan tarihinde gerçkleşecek olan olağanüstü genel kurul öncesinde, Koç'un ajandasında iki kritik zirve bulunuyor.

Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya imza attı Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya... Haberi Görüntüle

ESKİ YÖNETİCİLERLE İFTAR YEMEĞİ

27 Mart Çarşamba günü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenecek olan iftar yemeği, Fenerbahçe'nin eski yöneticilerini bir araya getirecek. Bu özel buluşma, geçmişte kulübe hizmet etmiş isimlerin deneyimlerinden faydalanmak ve olağanüstü genel kurul süreci hakkında görüş alışverişinde bulunmak için bir fırsat sunacak.

Joker'in talipleri artıyor! İtalya ve Almanya'dan sonra şimdi de İngiltere... Joker'in talipleri artıyor! İtalya ve Almanya'dan sonra şimdi de İngiltere... Haberi Görüntüle

YÜKSEK DİVAN KURULU ÜYELERİYLE TOPLANTI

29 Mart Cuma günü ise Ali Koç, yüksek divan kurulu üyeleriyle bir istişare toplantısı düzenleyeck. Bu toplantının odak noktası yine olağanüstü genel kurul olacak. Koç, kulüp içi paydaşlarla bir araya gelerek alınacak kararlar hakkında fikir alışverişinde bulunacak ve destek arayacak.

Erdoğan'dan İsrail tehdidine boyun eğmeyen Ergin Ataman'a destek telefonu! Erdoğan'dan İsrail tehdidine boyun eğmeyen Ergin Ataman'a destek telefonu! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE İÇİN KARAR ANLARI

Fenerbahçe, Trabzonspor maçında yaşanan olayların ardından zorlu bir sürece girmişti. Ali Koç'un bu zirveleri, kulübün geleceğini şekillendirecek önemli adımların atılacağı kritik bir dönemeçte gerçekleşiyor. Kulüp camiası, geleceğe dair belirsizlklerin giderilmesi ve birlik beraberlik içinde yeni bir sayfa açılması için bu adımları yakından takip ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading