Yandex Metrica

Joker'in talipleri artıyor! İtalya ve Almanya'dan sonra şimdi de İngiltere...

Joker'in talipleri artıyor! İtalya ve Almanya'dan sonra şimdi de İngiltere...

Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, transfer piyasasında dikkat çekiyor. İtalya ve Almanya'nın ilgisinin ardından şimdi de Premier Lig'in dev ekiplerinden biri, genç yeteneği kadrosuna katmak için harekete geçiyor.

Spor

30.04.2024, 18:04

Galatasaray'ın bu sezonki parlayan yıldızları arasında öne çıkan isimlerden biri olan Barış Alper Yılmaz, Avrupa'nın dört bir yanından gelen tekliflerle adından söz ettiriyor.

Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ne zaman görüşecek? Randevu talep etti mi? Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ne zaman görüşecek? Randevu talep... Haberi Görüntüle

PREMIER LİG'DEN TALİP

Galatasaray'da 'Joker' olarak anılan genç futbolcu için adı öncelikle İtalya ve Almanya'da dolaşan transfer dedikoduları, şimdi de İngiltere Premier Lig'inden bir takımın dikkatini çekti.

Sebastian Szymanski Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Sebastian Szymanski'yi hangi takımlar istiyor? Sebastian Szymanski Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Sebastian Szymanski'yi hangi takımlar istiyor? Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN YÜKSEK BEKLENTİSİ

Sezon sonu yaklaşırken, Galatasaray'ın transfer piyasasındaki hedefleri netleşmeye başladı. Başkanlık koltuğunda oturan yönetim, Barış Alper Yılmaz'ın satışından en az 20 milyon euro bekliyor.

Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla veda etti Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla... Haberi Görüntüle

ASTON VILLA'NIN HAMLESİ

Sabah gazetesinin haberine göre, İngiltere'nin güçlü ekiplerinden Aston Villa, genç yetenek Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmak için adım atıyor. Galatasaray ile masaya oturacakları belirtilen İngiliz ekibi, genç oyuncuyu transfer etmek için ciddi bir niyetle hareket ediyor.

Batshuayi önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de kalacak mı? Batshuayi  kalacak mı, gidecek mi? Batshuayi önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de kalacak mı? Batshuayi kalacak mı, gidecek... Haberi Görüntüle

ZANIOLO ÖRNEĞİ

Aston Villa'nın, Galatasaray ile olan ilişkileri daha önce de gündeme gelmişti. Sezon başında Nicolo Zaniolo'yu kiralık olarak kadrosuna katan ekip, şimdi de Barış Alper Yılmaz için benzer bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Ancak, İtalyan futbolcunun opsiyonunun kullanılmayacağı öne sürülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading