Yandex Metrica

Szalai transfer mi oldu? Derbide oynamamasının nedeni belli oldu

Szalai transfer mi oldu? Derbide oynamamasının nedeni belli oldu

Son dakika haberleri...Süper Lig'in 13.haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yedek kulübesine hapsolan Atilla Szalai'nin forma giymemesi kafalarda soru işareti yarattı.

Spor

23.01.2024, 18:20

Fenerbahçe'nin dün gece Galatasaray'ı 2-1 yenmesinin ardından Atilla Szalai'nin yedek kalması taraftarları şok etti.

Sarı-lacivertlilerin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Macar stoperin ilk 11'de olmaması Avrupa'ya transfer olacağı söylentilerini güçlendirdi.

Atletico Madrid, Chelsea ve Milan'ın çok istediği 23 yaşındaki oyuncunun devre arasında yüksek bir bonservis bedeli karşılığında takımdan ayrılacağı konuşuluyor.

Ali Koç'un en az 25 milyon Euro istiyoruz ifadelerini kullandığı yıldız oyuncunun sakatlık riskine karşı oynatılmadığı iddai edildi.

Sezon başından bu yanan Süper Lig ve Avrupa maçlarında 18 maça çıkan Szalai, ilk kez bir karşılaşmada süre almadı.

İstanbulspor zurnanın zırt dediği yerde! Başka şansı kalmadı İstanbulspor zurnanın zırt dediği yerde! Başka şansı kalmadı Haberi Görüntüle

PEREİRA SZALAİ İÇİN NE DEDİ?

Karşılaşma sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, "Bu sistemde bir stoperin dışarıda kalması gerekiyordu o yüzden Szalai yedek başladı.  Kendisi takım ruhu çok yüksek bir oyuncu. Min Jae ve Tisserand başladı ancak hepsi çok iyi oyuncular ve kulübe bağlılıkları yüksek. Hepsi takıma yardım etmek istiyor. Bugün de ofansif bir oyun sergilemek istedik.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading