Yandex Metrica

Süper Lig'in eski yıldızı Samir Nasri'nin son hali hayrete düşürdü

Süper Lig'in eski yıldızı Samir Nasri'nin son hali hayrete düşürdü

Süper Lig'de bir dönem Antalyaspor forması giyen Samir Nasri'nin Marsilya efsanelerinin maçındaki görüntüsü dikkat çekti.

Spor

23.01.2024, 18:08

Fransız kulübü Marsilya, UNICEF adına bir gösteri maçı düzenledi. Efsaneler karmasında Türkiye'den de tanıdık yüzler vardı. 

Son olarak Belçika ekibi Anderlecht'te forma giyen Samir Nasri, 2020 yazında serbest kalmış ve futbolu bırakmıştı. Bir dönem Antalyaspor'da forma giyen Fransız futbolcunun bir yıl içinde aldığı kilolar dikkat çekti.

Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor olmasına karşı gelmeliyiz' Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor... Haberi Görüntüle

8 KEZ FORMA GİYDİ

Samir Nasri, daha önce Marsilya, Arsenal ve Manchester City'de altın yıllarını geçirmiş, daha sonra kiralık olarak Sevilla'nın yolunu tutmuştu. 2017 yazında ise Antalyaspor'a transfer oldu. Ancak Samir Nasri'nin Antalyaspor ile ilişkisi yalnızca birkaç ay sürdü ve Fransız futbolcu takımdan ayrıldı. Nasri, Antalyaspor formasını 8 kez giyerken 2 gol attı ve 1 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading