Yandex Metrica

Süper Lig devinden Sörloth bombası! İstanbul'a geliyor

Süper Lig devinden Sörloth bombası! İstanbul'a geliyor

Son dakika haberleri... İspanya La Liga ekiplerinden Real Sociedad'da forma giyen Alexander Sörloth, Süper Lig'e geri dönüyor. Norveçli golcünün yeni adresi İstanbul olacak.

Spor

23.01.2024, 18:53

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunda Trabzonspor forması giyen ve attığı 24 golle krallık tacını takan Alexander Sörloth, Türkiye'ye geliyor.

Sezon başında Almanya Bundesliga ekiplerinden Leipzıg'dan Real Socieda'a imza atarak İspanya'nın yolunu tutan Norveçli golcü, yeniden Süper Lig'e dönme kararı aldı.

La Liga'da çıktığı 20 lig maçında 1 gol atan 26 yaşındaki yıldız, beklentilerin altında kaldı.

Türkiye'de yakaladığı çıkışı Almanya ve İspanya'da sürdüremeyen Sörloth'un yeni sezonda Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi.

Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Haberi Görüntüle

Avrupa'ya kaç takım gönderiyoruz? Avrupa'ya kaç takım gönderiyoruz? Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ SÖRLOTH'U AÇIKLADI

Gelecek sezon için yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Sörloth ile ilgilendiklerini duyurdu.

Norveçli milli futbolcuya talip olduklarını iddiası doğrulayan Kazancı, "Sörloth'u kim istemez. Listemizde var, ilgilendiğimiz bir isim. Ancak bu transfer gerçekleşecek anlamına gelmez. Bonservisi var ve bu şekilde almamız zor. Kiralık olursa her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Kulüpler TFF seçimleri konusunda hemfikir: İşte istenen seçim tarihi Kulüpler TFF seçimleri konusunda hemfikir: İşte istenen seçim tarihi Haberi Görüntüle

BEŞİKTAL SÖRLOTH İÇİN TRABZONSPOR'DAN İZİN ALACAK

Yeni sezonda Beşiktaş'a gelmesine kesin gözüyle bakılan Sörloth için Trabzonspor'dan izin alınacak.

Bordo mavilileirin 20 milyon euroya RB Leipzig'e sattığı 26 yaşındaki futbolcu sezon başında Alman ekibi tarafından İspanya La Liga takımı Real Sociedad'a kiralanmıştı. Norveçli futbolcunun Türkiye'ye olası transferinde öncelik hakkı eski takımı Trabzonspor'da bulunuyor.

Bunun üzerine harekete geçen Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, memlketinin takımı olan Trabzonspor ile görüşerek transferde kolaylık yapılmasını istedi.

Trabzonspor'un onay kağıdını faks çekmesinin ardından Beşiktaş'ın Mayıs ayında Sörloth'ü İstanbul'a getireceği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading