Yandex Metrica

Süper Lig devi transferi duyurdu! İşte Emre Belözoğlu'nun yeni takımı

Süper Lig devi transferi duyurdu! İşte Emre Belözoğlu'nun yeni takımı

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine getirilip daha sonrasında yolları ayrılan Emre Belözoğlu'nun yeni takımı belli oldu. Rıdvan Dilmen trasnferi resmen duyurdu.

Spor

23.01.2024, 18:04

Son dakika haberlerine göre... Başarılı bir kariyerin ardından futbolu bırakan ve teknik direktörlük görevine soyunan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ile kötü geçen birkaç maçın ardından kulüpten ayrılarak boşta kalmıştı.

Kariyerine devam edebilmesi için kulüp arayışına giren ve uzun süre boşta kalan Emre Belözoğlu aradığı takımı sonunda bulabildi. Rıdvan Dilmen, Emre Belözoğlu'nun yeni takımını açıkladı.

Fenerbahçe'ni yıldızı Edin Dzeko yolcu! İşte yeni adresi.. Fenerbahçe'ni yıldızı Edin Dzeko yolcu! İşte yeni adresi.. Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DAN AYRILAMIYOR

Anadolu kulüplerini yönetmek istemediği söylenen Emre Belözoğlu, kariyerine İstanbul'da devam etmek istiyor. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe'de kötü birkaç günün ardından takımla bağı kesilmişti. Sinirli ve agresif hareketleriye tanınan milli yıldız Başakşehir'de teknik direktörlük görevine getirildi. Son dakika haberini Rıdvan Dilmen duyurdu. Emre Belözoğlu ile 3 yıllık anlaşma yapıldığı iddia ediliyor.

Fırtına Kayseri'de esti: Üçüncülük için arayı açıyor Fırtına Kayseri'de esti: Üçüncülük için arayı açıyor Haberi Görüntüle

BAŞAKŞEHİR'DEN RESMİ AÇIKLAMA

Başakşehir, sosyal medya platformu Twitter üzerinden Emre Belözoğlu ile anlaşma sağladıklarını açıkladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading