Yandex Metrica

Süper Kupa maçı neden ertelenmedi? Galatasaray itiraz mı etti? Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçı 7 Nisan'da mı?

Süper Kupa maçı neden ertelenmedi? Galatasaray itiraz mı etti? Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçı 7 Nisan'da mı?

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi maçı nedeniyle Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçının ertelenmesini talep etmişti. TFF'den gelen flaş açıklamaya göre karşılaşma daha önce belirlenen tarihte 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak. Ertlenmesine kesin gözüyle bakılan maçın ertelenmemesi soru işartetlerini de beraberinde getirdi. Süper Kupa maçı neden ertelenmedi? Galatasaray itiraz mı etti? Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçı 7 Nisan'da mı?

Spor

24.04.2024, 19:04

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile maçı olduğu için Süper Kupa maçının ertelenmesini talep etmişti. Galatasaray yönetimi teklif karşısında topu TFF'ye atmıştı. Ali Koş Süper Kupa maçının iptaline ilişkin yaptığı açıklamada "Fenerbahçe,7 Nisan'da oynanacak Süper Kupa Finali’nin ertelenip mayıs ayında oynatılması için TFF’ye resmen başvurdu. Gerekçe olarak Yunanistan Federasyonu’nun Olympiakos’un maçını ertelemesini örnek gösterdi. Aklı selim olunmalı. Bence de ertelenmeli. Çünkü doğru karar bu.." demişti. TFF'den gelen yeni karara göre maç daha önce belirlendiği gibi 7 Nisan'da oynanacak.

Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Haberi Görüntüle

SÜPER KUPA MAÇI NEDEN ERTELENMEDİ?

Süper Kupa maçının neden ertelenmediği sorusu maç takviminin sıkılaşması olarak gösterilebilir. Daha önce iki kez ertelenen ve yılan hikayesine dönen Süper Kupa maçının bir kez daha ertelenmesi kararı çıkmadı. 

süper_kupa.webp

SON DAKİKA: Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu SON DAKİKA: Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü... Haberi Görüntüle

GALATASARAY İTİRAZ MI ETTİ?

Dursın Özbek maçın ertelenmesi istemine dair yaptığı açıklamada  "Süper Kupa için karar mekanizması TFF'dir. Galatasaray da gelişmeleri izlemektedir. Türk futbolunun hayrı ve faydası için her türlü kararın Galatasaray arkasında durur." demilşti. Galatasaray'ın erteleme kararına itiraz etmediği biliniyor.

Aziz Yıldırım Yüksek Divan Kurulu seçimine katılacak! Aziz Yıldırım Başkan adayı olacak mı? Aziz Yıldırım Yüksek Divan Kurulu seçimine katılacak! Aziz Yıldırım Başkan... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE-GALATASARAY SÜPER KUPA MAÇI 7 NİSAN'DA MI?

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada "2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. kulüpleri arasında, daha önce 21 Şubat 2024 tarihinde duyurulduğu gibi, 7 Nisan 2024 Pazar günü, saat 21.30'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacaktır." denildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Spor


Loading