Yandex Metrica

Sitede Ara

Süper Kupa maçı ertelendi mi? 2024 Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak?

Süper Kupa maçı ertelendi mi? 2024 Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa'nın bir kez daha ertelenmesi gündemde. Suudi Arabistan'da yaşanan olayların ardından iptal edilen maçın 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanmasına karar verilmişti. Ali Koç ise Avrupa Kupası maçları nedeniyle Süper Kupa maçının bir kez daha ertelenmesini talep etti. Peki Süper Kupa maçı ertelendi mi? 2024 Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak?

Spor

26.04.2024, 23:55

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da oynanmasına karar verilen Süper Kupa maçının bir kez daha ertelenmesi bekleniyor. Konferans Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe'de başkan Ali Koç yaptığı açıklamayla Süper Kupa'nın ertelenmesini isteyeceklerini belirtmişti. Bu istek sonrası Dursun Özbek topu TFF'ye attı. TFF'nin maçı erteleyip ertelemeyeceği merak ediliyor. 

Lewis Hamilton'dan Netanyahu'ya Gazze tepkisi: Bu olanlar artık sona ermeli Lewis Hamilton'dan Netanyahu'ya Gazze tepkisi: Bu olanlar artık sona ermeli Haberi Görüntüle

SÜPER KUPA MAÇI ERTELENDİ Mİ?

Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile karşılaşacak. Bu maçtan günler önce ise Süper Kupa maçı fikstürde yer alıyor. Fenerbahçe Avrupa maçları nedeniyle fikstürünün çok sıkışacağı için Süper Kupa maçının ertelenmesi yönünde talepte bulunacağını açıklamıştı.  Galatasray Başkanı Dursun Özbek açıklamasında erteleme kararında  topu TFF'ye attı. Özbek "Süper Kupa için karar mekanizması TFF'dir. Galatasaray da gelişmeleri izlemektedir. Türk futbolunun hayrı ve faydası için her türlü kararın Galatasaray arkasında durur." dedi.

1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama 1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama Haberi Görüntüle

2024 FENERBAHÇE-GALATASARAY SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN?

Spor Gecesi Digital'den Haluk Yürekli'nin haberine göre; TFF yönetim kurulu toplantıda bir araya gelecek. Riva'da yapılacak toplantıda Süper Kupa'nın ertelenip ertelenmemesi de oylamaya sunulacak. Federasyonun iki kulüple de görüşüp maçı Nisan sonu veya Mayıs başında oynatmak istediği iddia ediliyor. Süper Kupa mücadelesi ertelenmez ise 7 Nisan tarihinde oynanacak.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Spor


Loading