Yandex Metrica

Sturm Graz Galatasaray maçı ne zaman? Sturm Graz Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Sturm Graz Galatasaray maçı ne zaman? Sturm Graz Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Süper Lig sezonundan önce kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yapıyor. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, sezon öncesinde ilk hazırlık maçını Sturm Graz ile yapacak. Peki Sturm Graz Galatasaray maçı ne zaman? Sturm Graz Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor

21.03.2024, 20:19

Süper Lig için geri sayım başladı. Galatasaray, Süper Lig 2022-23 sezonu başlamadan ilk hazırlık maçına Sturm Graz çıkacak. Bu maçta takımdaki oyuncuların durumları değerlendirilecek. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, bu sezon birinci olmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Peki Sturm Graz Galatasaray maçı ne zaman? Sturm Graz Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süleyman Hurma'dan Türk futbolunu sarsan açıklama: Süper Lig tescil edilmeyebilir Süleyman Hurma'dan Türk futbolunu sarsan açıklama: Süper Lig tescil edilmeyebilir Haberi Görüntüle

STURM GRAZ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig öncesinde Galatasaray Sturm Graz hazırlık maçı oynanacak. Sturm Graz Galatasaray maçı 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü oynanacak.

Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı kararı! Yeni görevi.. Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakcı kararı! Yeni görevi.. Haberi Görüntüle

STURM GRAZ GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sturm Graz Galatasaray hazırlık maçı 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 20.30'da oynanacak. Sturm Graz Galatasaray maçı GS TV Youtube kanalından naklen yayınlanacak.

Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasına yabancı VAR hakemi Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasına yabancı VAR hakemi Haberi Görüntüle

TEKNİK DİREKTÖR OKAN BURUK YÖNETİMİNDEKİ İLK MAÇ OLACAK

Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki ilk maçı Sturm Graz ile yapacak. Sezon öncesinde konsantrasyonu yüksek olan sarı kırmızılı takım yeni sezon öncesindeki tüm hazırlıklarını tamamlamaya devam ediyor. Sturm Graz Galatasaray hazırlık maçı için heyecanlanan sporseverler, aynı zamanda Galatasaray'daki yeni transferin performansını da ilk defa görmüş olacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading