Yandex Metrica

Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasına yabancı VAR hakemi

Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasına yabancı VAR hakemi

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'deki Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasında yabancı VAR hakemi olarak Dennis Johan Higler'in atandığı kamuoyuna duyuruldu.

Spor

19.04.2024, 12:57

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş ve Ankaragücü arasındaki kritik maçta yabancı VAR hakemi görevlendirmesini duyurdu.

TFF, Süper Lig'in 33. haftasının açılış maçı olan Beşiktaş ve Ankaragücü arasındaki kritik mücadelede VAR hakemi olarak Dennis Johan Higler'e görev verdiğini açıkladı.

PFDK ceza yağdırdı! Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray... PFDK ceza yağdırdı! Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray... Haberi Görüntüle

KADROSU AÇIKLANDI

Maç öncesinde yapılan açıklamaya göre, Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Higler, maçın VAR hakemi olarak sahada olacak. Higler'e, yardımcılıklarını Emre Kargın, Serkan Ok ve Alper Ulusoy yapacak.

Son dakika: TFF'den seçim tarihine ilişkin yeni açıklama Son dakika: TFF'den seçim tarihine ilişkin yeni açıklama Haberi Görüntüle

MAÇ SAATİ VE HAKEM DETAYLARI

Saat 20.00'de başlayacak olan mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Yusuf Bozdoğan üstlenecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading