Yandex Metrica

Son dakika: Yeni TFF Başkanı belli oldu! Türk futbolunda yeni bir dönem başlıyor

Son dakika: Yeni TFF Başkanı belli oldu! Türk futbolunda yeni bir dönem başlıyor

Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı resmi olmayan sonuçlara göre belli oldu. Ankara'da yapılacak seçime tek aday olarak girmeye hazırlanan Mehmet Büyükekşi kısa sürede görevine başlayacak.

Spor

23.01.2024, 22:09

Nihat Özdemir'in istifasının ardından olağanüstü seçime giden Türkiye Futbol Federasyonu, yeni başkanına kavuşuyor.

Adaylık için yapılan başvuru süresi bugün saat 17.00'de sona erdi.

16 Haziran'da yapılacak genel kurulda Gaziantep FK kulübünün eski başkanı Mehmet Büyükekşi, tek aday olarak seçime girecek.

Böylece seçime kısa bir süre kala yeni TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi olacak.

TFF seçimleri için 9 kişi adaylığını açıklasa da delege sayısı yetersizliği dolayısıyla seçimde yarışmasının zor olacağı iddia edildi.

Son dakika: TFF'den yabancı hakem kararı! Bakın ilk uygulama ne zaman başlıyor Son dakika: TFF'den yabancı hakem kararı! Bakın ilk uygulama ne... Haberi Görüntüle

MEHMET BÜYÜKEKŞİ ADİL ÇÖZÜME DEĞİNDİ

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Mehmet Büyükekşi, "Doğaldır ki her kulübün münferit sorunları var ama biz birlikte olursak, 'ben' demekten vazgeçip 'biz' demeye alışabilirsek, çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. O toplantıda bulunan hepimiz bunu gördük. Yani o toplantılara gelmek lazım. Kulüpler Birliği toplantısına girerken, adaylık başvurumuz için 200 imzamız vardı. Cumartesi akşamından sonra ise 234 imzamız oldu. Bu bile bazı şeyleri anlamak için önemli bir ipucu. Her birinin kesintisiz ve artan teveccühlerine teşekkür ediyorum. Dürüst, güvenilir ve futbolun her alanındaki sorunlarına adil çözümler üretebilmek adına kapımın herkese, her kulübe, her sporcuya, futbolun tüm paydaşlarına açık olduğunu bir kez daha söylemek isterim." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading