Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: TFF'den yabancı hakem kararı! Bakın ilk uygulama ne zaman başlıyor

Son dakika: TFF'den yabancı hakem kararı! Bakın ilk uygulama ne zaman başlıyor

Son dakika haberleri... TFF, Süper Lig'de sezon sonuna kadar kritik maçlara yabancı VAR görevlendirecek. Süper Lig'in 32. haftasında MKE Ankaragücü-Gaziantep FK, VaVacars Fatih Karagümrük-Fenerbahçe ve Corendon Alanyaspor-Galatasaray maçlarına yabancı VAR atanacak.

Spor

01.05.2024, 11:49

Türk futbolunda uzun zamandır devam eden ve büyük tartışma konusu olan hakem hataları sonrası Türkiye Futbol Federasyonu harekete geçti ve önemli bir adım attı.

TFF, Süper Lig'de sezon sonuna kadar kritik maçlara yabancı VAR görevlendirecek. İlk uygulama bu hafta başlıyor.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, TFF tarafından sadece Avrupa'nın üst düzey liglerinden olan İtalya, İspanya, Almanya, Hollanda ve Portekiz'den yaptığı VAR talebi, ilgili ülke federasyonları tarafından kabul edildi.

Beşiktaş gelecek sezon şov yapmaya hazırlanıyor! Dortmund'un iki yıldızı geliyor! Beşiktaş gelecek sezon şov yapmaya hazırlanıyor! Dortmund'un iki yıldızı geliyor! Haberi Görüntüle

İLETİŞİM DİLİ İNGİLİZ VE TÜRKÇE OLACAK

Yabancı VAR hakeminin görev yapacağı maçlarda iletişim dili Türkçe ve İngilizce olacak. Bu sebepten dolayı Video Yardımcı Hakem'in yanında İngilizce iletişim kurabilen AVAR, AVAR 2 ve VAR Destekçisi (VAR Support) görev yapacak.

TFF 2. Lig maçları şifresiz mi? Hangi maçlar şifresiz yayınlanacak. hangi kanalda? Amedspor, Menemenspor, Erokspor... TFF 2. Lig maçları şifresiz mi? Hangi maçlar şifresiz yayınlanacak.... Haberi Görüntüle

UYGULAMA BU HAFTA BAŞLIYOR

Bu kapsamda Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında MKE Ankaragücü-Gaziantep FK, VaVacars Fatih Karagümrük-Fenerbahçe ve Corendon Alanyaspor-Galatasaray maçlarına yabancı VAR atanacak.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading