Yandex Metrica

Son dakika: Süper Lig devi düğmeye bastı! Sörloth İstanbul yolcusu

Son dakika: Süper Lig devi düğmeye bastı! Sörloth İstanbul yolcusu

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra forma giydiği takımlarda formsuz bir görüntü sergileyen Sörloth, Türkiye'ye geri dönmeye çok yakın. Alman takımı Leipzig, Norveçli oyuncunun takımdan ayrılması için onay verdi.

Spor

23.01.2024, 19:40

Alman devi Leipzig, Alexander Sörloth'un takımdan ayrılmasına onay verdi. Leipzig'in Timo Werner'i takıma katmasıyla birlikte Norveçli golcünün forma giyme şansı oldukça azalmıştı. 

Diğer yandan, yedek kalması kesinleşen Sörloth'un takımdan ayrılacağı tarih de belli oldu.

Fred Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yıldız sambacı evini özledi Fred Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yıldız sambacı evini özledi Haberi Görüntüle

LEİPZİG 10 MİLYON EURO İSTİYOR

Alman ekibinde forma giyen ve orada istediği performansı sahaya yansıtamayan Sörloth, takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti. Leipzig yönetimi de Norveçli golcüye kolaylık sağlayacaklarını bildirdi. Bu hamlenin ardından gözler Fenerbahçe'ye çevrildi. Fenerbahçe'nin Sörloth'a 10 milyon Euro gibi bir bonservis teklifi yapması durumunda Norveçli oyuncunun transferi tamamlanacak. Sörloth'un önümüzdeki hafta içinde takımdan kesin olarak ayrılması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading